Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetséges az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges az, hogy mikor meglátok egy nekem tetsző srácot, kb. fél-egy percen belül megjelenik mellette a barátnője?

Figyelt kérdés
Még kezdeményezni sincs esélyem.
2015. jún. 23. 12:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
csáky=csajt
2015. jún. 23. 13:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Valamiért bevonzod. Nincs magyarázat. Egyre tudok gondolni. Valamiért az lehet a belső meggyőződésed, hogy minden pasi, aki bejön neked, csajjal rendelkezik. És mivel ezt elhiszed magadban, beépült a tudatalattidba, ami felelős azért, hogy milyen embereket, helyzeteket, dolgokat vonzol aztán be.
2015. jún. 23. 13:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Jaja ez így szokott lenni. Nem 1x előfordult már, hogy egy nőt sokáig egyedül láttam mindenhol, semmi arra utaló jel de mikor kezdeményeztem hipp hopp előkerült a barátja.
2015. jún. 23. 14:02
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy így két mondat alapján kiismertek egyesek kívül-belül: felszínes, nyálcsorgató, kikent plázacica.

Egyáltalán nem helyes, kigyúrt pasikról van szó, ez a mai kicicomázott divatos ideálkép kifejezetten taszít. Teljesen átlagos srácokról van szó, akik szimpatikusak. Nem tehetek róla, hogy olyanok tetszenek, amilyenek. Nem csorgatom a nyálamat, csak ránézek valakire, aki megtetszik, esetleg odalépnék és valami indokkal megszólítanám, egyáltalán nem illegetem magam előtte vagy valami. De komolyan, gyakorlatilag rögtön ott terem mellette a barátnője, így még a megszólításig se jutok el soha.

2015. jún. 23. 16:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Te 8as, nekem a te hapsid baromira gyanus.

Ilyen nincs, hogy ezekrol meseljen valaki. Tok ertelmetlen. Nincs jelentosege erted ugye? Kit erdekel, hogy munkaba menet megdughatott volna egy jocsajt? /mert ugye errol van szo/

Minek meseli el? Mi az amit nem mesel el? Tudod, csip csup hulyesegekrol senki nem dumal.

2015. jún. 23. 16:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Mi benne a gyanús? évekig barátok voltunk, az őszinteség megmaradt azután is hogy összejöttünk. Minden gondolatáról tudok. :)
2015. jún. 23. 19:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező! Sajnálom ha megbántottalak, de nem tudtam hogy már a "normális" lányok is leszólítanak vagy megnéznek feltűnően fiúkat. Szomorú hogy merre tart a világ! Nem is csoda hogy egyre több a töketlen pasi - szerencsétleneket teljesen elnyomják már a nők, még a vadászatot se hagyják meg nekik. :( Én személy szerint ellenzem a feminizmust.
2015. jún. 23. 19:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Na álljon meg a menet... Hol feminizmus az, hogy ha esetleg megtetszik valaki, megpróbálnék beszélgetésbe elegyedni vele és nem csak várom a sült galambot? Az oldalon a férfiközösség azon vekeng, hogy a nőknek is ugyanúgy kezdeményezniük kéne, én pedig ezt tenném, ha tudnám. Arról meg lehet vitatkozni, hogy a kezdeményező nő, vagy a töketlen pasi volt előbb. Hagynám én őket vadászni, de sajnos engem nem szoktak leszólítani (feltételezem téged igen), viszont nem szeretnék örök életemre egyedül maradni, így kénytelen vagyok/lennék magam tenni az ügy érdekében, hogy találjak párt. Ez komolyan annyira elítélendő dolog? (Ja, és nem kocsányon lógó szemekkel stírölöm a férfiakat, csak ránézek és megállapítom, hogy tetszik-e.)
2015. jún. 23. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!