Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dühít itt mindenkit, hogy a nők a pénzre buknak?
pénz=sikeresség
itt minden férfi azt írja, aajjj a nők csak a pénzes fiúkra vágynak, dolgozz tanulj és lesz pénzed
sikertelenek vagyunk, vagy mi a gond?
Nekem semmi gondom nincs, ha egy nő elvárja a havi 300 ropi nettót, a saját lakást és a német aszfaltßaszó autót, ha cserébe:
- Úgy néz ki, mint Scarlet Johansson
- Úgy főz, mint Benke László.
- Legalább annyira művelt, mint én (min. 2 felsőfokú nyelvvizsga + diploma)
- Sosem mond nemet a szexre semmilyen körülmények között.
- Minden nap kitakarítja a házunkat, azaz az én házamat, ahol ő csak lakik.
Semmi gond az elvárásokkal emberek, egészen addig, amíg úgy támasztjuk őket, hogy azzal egyenértékű szolgáltatást tudunk nyújtani. Nekem apám mindig azt mondta, amikor egy tűzokádó sárkányt kértem tőle, hogy "semmi gond, amint szerzel neki egy hangárt, ahol aludhat, meg 16 tonna szenet, amit ehet, akkor még aznap elhozom neked."
No vagyok, nekem a szuleim gazdagok en csak jol szitualt vagyok, de a kulfoldi suliktol kezdve az auton at, sielesek szoval minden megvan/megvolt.
Talan pont ezert de engem nem erdekel, h a pasinak mennyi penze es milyen kocsija van (ha van) mert nekem ez mind ,egvan, ergo nem zavar ha nem tud kifizetni egy vacsorat mert en ki tudok.
A jelleme viszont fontos....a kulseje csak annyiban h nekem tetsszen az h ezt a vilag csunyanak vagy helyesnek latja az indifferens.
A barataim sem a pasik penzere hajtanak, igaz nehany evfolyamtarsamnak a pasi egzisztenciaja a fontos. Szoval ez a "minden no, minden ferfi" egy orbitalis sztereotipia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!