Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha folyton kihasználják a pasik, hogy nagyon kedves vagyok, és megértő? Legyek ezentúl bunkó én is?

Figyelt kérdés

Olvastam már sok olyat, hogy vannak srácok,akiknél bevált ez a taktika, mármint fordított esetben, a lányoknál... Tényleg ez lenne a megoldás? Mert már irtóra belefáradtam ebbe, hogy mindegyik azt hiszi, hogy bármit megtehet, mert majd én úgyis biztosan megbocsátok...

20/L

2015. jún. 21. 13:53
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Szégyen ami itt megy egy-két férfi(férfi?! kisfiú!) oldaláról, ami itt megy a fórumon, jó példa erre a 38%-is. Én pontosan átérzem kérdező a helyzetedet, velem is így volt. Én úgy küszöböltem ki, hogy randi előtt mindig hosszan beszélgettem a sráccal és nem az időjárásról, hanem felhoztam neki egy szituációt, és figyeltem hogy reagál rá. Próbáltam mindig kiszűrni, hogy ki az akinek nagy a pofája és ki az aki önbizalomhiányos, az előbbivel óvatos voltam. Most egy olyan férfivel vagyok együtt évek óta aki szerény volt és nagyon jól működik a kapcsolatunk.
2015. jún. 21. 14:20
 22/41 anonim ***** válasza:
D látszik, ha gyoker valaki. Nagyon tapados lehetsz, ezt megerzik, es ezert koccolnak.
2015. jún. 21. 14:20
 23/41 anonim ***** válasza:
Mint mindenhez, a párkapcsolatokhoz is szerencse kell. Te nem voltál szerencsés. Próbálkozzál tovább. Vagy legyél a barátnőm, mint mondottam vala korábban.
2015. jún. 21. 14:21
 24/41 A kérdező kommentje:

De az a vicc, hogy még félénkek is, direkt elkerülöm a nagypofájúakat! :D

Lehet, hogy tényleg csak balszerencsém volt, de azért nem gondolnám, mert ez már sorozatos.

2015. jún. 21. 14:23
 25/41 anonim ***** válasza:

Ha hülyékkel és taplókkal kezdesz,akkor igen.

Ha normális,értelmesekkel kezdenél,akkor nem ez lenne.

Ja csak hát őket észre is kéne venni,és nem csak a legjóképűbb,izmos,bunkók után kéne kajtatnod...

2015. jún. 21. 14:23
 26/41 A kérdező kommentje:

Az értelmes válaszokat köszönöm szépen!! :)

Az olyanokkal ne tudok mit kezdeni, hogy ne az izmos bunkókat vegyem észre, mert az olyanokat elvből elkerülöm, nem ezzel van a probléma. De ezt kár is magyarázni, mert ezzel tömik a fejüket, hogy ezért nem kellenek a lányoknak, pedig biztos, hogy nem ezért, hanem mert ilyen elkeseredettek és lenézőek.

2015. jún. 21. 14:30
 27/41 anonim ***** válasza:
Szia segitek rajtad hogy igazi nő legyél,stylist vagyok
2015. jún. 21. 14:35
 28/41 anonim ***** válasza:

"ne az izmos bunkókat vegyem észre, mert az olyanokat elvből elkerülöm"

Ez természetes, ja vagy mégsem két esetben állít ilyent egy fiatal lány, egy, ha nem mond igazat, kettő, ha az izmos csókák kerülik őt.

Elég sztereotipukus vagy, ha egyik sem igaz rád, én esélyt adok a szolizott csinilányoknak is . Nem a külső alápján itélek ;)

2015. jún. 21. 14:36
 29/41 anonim ***** válasza:

Érdekes módon én egy értelmes társaságba tartozom,ahol normális srácok vannak,normális kinézettel.

Soha nem voltunk egyszer sem bunkók senkivel,nőkkel végképp nem.

Érdekes módon mi nem kellünk egy nőnek sem,mert nem bunkózunk velük,nem vagyunk izmos,kigyúrtak és helyesek...

De akikkel mi kedvesek vagyunk,azok porig aláznak általában,jobb esetben is csak elküldenek melegebb éghajlatra a nők közül.Mert nem vagyunk elég helyesek hozzájuk...

24/F

2015. jún. 21. 14:36
 30/41 anonim ***** válasza:
65%
29: Akkor sportoljatok együtt... Gyúrjatok vazze!
2015. jún. 21. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!