Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem magabiztos egy nő, az felülír minden pozitívumot, ha társkeresésről van szó?
Egy nőnek nem kell magabiztosnak lennie, többnyir nem is azok. Ha meg igen, az elég fura férfi szemmel, mert olyan mintha dominálni akarnának egy kapcsolatban, ami nem egészséges.
Inkább az a fontos, hogy ne legyen tejesen gyámoltalan meg full döntésképtelen, mert az már idegesítő!
#21 "Szerintem inkább csodálatraméltó a jóindulat, hogy mindenkinek próbálok segíteni a problémáján."
Hagyjuk a messiáspózt, millióból egy embernek áll jól, nem tartozol közéjük. Segítség? Egy túrót. Neked egy a lényeg, közönséged legyen, akinek oszthatod az általad meginghatatlan örök igazságnak, a többség által pedig elvakult, becsavarodott tévképzetnek tartott nézeteidet. Valós beszédhelyzetekben fél mondat erejéig se figyelne rád a kutya se.
Nem feltétlenül. Ugyanis van akit pont a társa fog megváltoztatni ilyen téren, és magabiztos lesz.
De abban egyet értek a cptq akárkivel, hogy ha jön az a fehér herceg akkor tényleg olyan minden nő :)
Cpt:
@3:Számodra egy nő akkor értékes, ha főz, mos, vasal és háztartást vezet. Régebben ezt főállásban végezték a nők, manapság már pénzkereső tevékenységet is folytathatnak, ami már odáig ment, hogy kötelező is. Persze vannak már mosó- és mosogatógépek, a felmosásnál sem kell végigcsúszni a padlón a ronggyal, mert vannak jó kis nyeles mopok, stb., de ezeket ugyanúgy használhatja a férfi is, ha a nőnek is el kell járni a munkahelyre. Manapság a házimunka megosztása a trendi. Régen a nőt eltartották, az anyagi biztonság megteremtése abszolút nem az ő felelőssége volt, mára ez is változott, a párok közös feladatává vált.
@12:Pontozni mindenkinek joga van. Engem is pontoztak már le, meg én is pontoztam már le mást. Ebből veszekedést csinálni az ovis, nem maga a lepontozás.
@16:Megértettük a válaszaidat és azt is, hogy segíteni akarsz, mégis úgy látjuk, hogy nem válasz a kérdésre és nem segítség, amit írtál. Egyszerűen arra jó, hogy egy amúgy is önbizalom-hiányos nőt még jobban beletaposs a földbe, hogy kisanyám, nem érsz semmit, ha nem tudsz háztartást vezetni, x gyerek, a munkád meg a söröző-horgászó férjed mellett.
@21:Ha veled bárki is akarna szeretkezni, akkor nem itt lógnál éjjel 3-kor, hanem édesen aludnál a harmadik menet után.
@25: :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!