Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az online társkeresésről?
Én találtam párt az interneten, személyesen is kijöttünk.
De nem társkeresőn találtam.
Társkeresőkön sok a p.icsa és a legtöbb társkereső pénzes .. és a lányok szinte nem is válaszolnak megnéznek nem tetszik a fejed nekik és nem írnak vissza. Hacsak nincs kint a cuki fültágeszes füled vagy a vékony szőrtelen felsőtested ami nem hájas.. akkor visszaírnak.. de akkor meg tuti a személyiségedbe szeretnek bele...
De neten könnyebb keresgélni, de sehol sem könnyű találni párt... mert senki sem párkapcsolatot akar csak divatoskodni szeretnének, játszmázni, vitatkozni, cseszegetni a másikat
Én fiú vagyok, de amit írtam inkább az én szempontom volt.. és nem lányoknak szól.. ha lány vagy akkor bocsáss meg viszont légy óvatos társkeresőn, de általában egy-egy bemutatkozás sokat elárul az illető intelligenciájáról vagy bármiről egy profilkép is.... pl. "aki ismer az tudja milyen vagyok, aki nem az ismerjen meg, írjatok" ez a kedvencem :D
na meg az olyanok hogy, "nem tudom magamról írni, írj és akkor megismerhetsz"
akiben van annyi intelligencia, ész, _saját gondolatok_ az tud magáról írni... de általában ezek nagyon kevés emberben vannak meg ... főleg a saját gondolatok hiányoznak mindenkiből
Én több évig próbálkoztam társkeresőn, de nem jött be.
Persze ettől még másnak bejöhet :)
Én így ismertem meg a férjem, és sok ismerősöm is talált így párt.
De ez már régen volt, most nem tudom mik vannak, a miénk már fizetős. Az iwiwen a csajok és pasik ingyenes, a húgom pl. ott ismerte meg a pasiját, és 2 éve együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!