Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne "gáz"? Elsősorban lányok válasza érdekelne
Van egy lány, mikor néha összefutunk mindig nézzük egymást. Persze nem tudhatom h ő miért néz, de én azért mert nagyon tetszik. Megszólítani nem tudom, mert én autóval a lány pedig gyalog van.
Nemrég megtaláltam facebookon, mennyire lenne rossz, ha csak ott bejelölnén és írnék neki valamit? Vagy várjak hátha egyszer összefutunk más körülmények között? Lányok ti mennyire toleráljátok, ha egy idegen bejelöl titeket fbkon?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hogy a csudába tudsz úgy találkozni a csajjal, hogy ő gyalog, Te pedig kocsival? Úgy értem, mindig bebámul a kocsiba? Mert akkor minden egyes kocsiba bebámulhat, ami nem baj, de elég furcsa, hogy rögtön fel is ismeri - pl. Téged -, mint uazt a sofőrt. Vagy minden áldott nap abban az időpontban haladsz el a zebra előtt, kanyarodsz be? A szituációt nem értem.
Az is érdekelne, hogyan találhattad meg facebookon, ha csak a város nevét tudtad? Bár, lehet átutazó is mindennap.
Szerintem inkább próbálj a találkahelyetek előtt odaérni kocsival, szállj ki és várd meg. Le fog esni neki, hogy miért állsz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!