Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat szempontjából miért baj az, ha valaki "túl jófiú"?
Nemrég szúrt szemet, hogy nagyon gyakran mondanak rám olyasmiket, hogy "túl jófiú" vagyok!
Abban igazat adok, hogy tényleg ismerőseimhez képest "jófiú" vagyok, csak nem értem ez miért baj ? Miért akarják, hogy ezen változtassak ?
Azt mondják ez hátrányomra van csajozás terén is, és az életbe is.
Bizonyos szempontból az életbe tényleg hátráltat kicsit, de olyan kis mértékbe, hogy figyelmen kívül hagyható! ( pl. kisegítek egy ismerőst egy 20-assal, ez által kevesebb marad nekem :D ) De párkapcsolat szempontjából miért hátráltatna ?
a jófiúkból sokszor hiányzik a vagányság a lazaság,az oda teszem magam stílus,ezért nem túl népszerűek
és kapcsolatban meg az a baj hogy aki jó,azt könnyebb rávenni mindenre,és rá is veszik kihasználják szerintem :D
ebből jön hogy papucs lesz
én nőben nem túlzottan szeretem a túl jó kislányokat mert unalmasak....kell a rafináltság :D az izgalom
a nők is így vannak visszafele csak még jobban
elvárják
de az h valaki nem jófiú még nem bunkó is,vagy ha igen nem mindig és mindenkivel :D szóval nem gond az.
Az, hogy valaki "jófiú" miért jelentené azt, hogy papucs lenne? Ha belegondolok, akkor a párom is "jófiú" az ismerőseihez képest és határozottan állítom, hogy ez így önmagában a párkapcsolat szempontjából nem válik hátrányára! Nehogy változtass magadon. Ilyen vagy, eljön majd az a leányzó, aki éppen ezt fogja benned értékelni.
Kik mondták rád ezt amúgy? Ha volt barátnők, akkor nem lehet, hogy valóban unatkoztak melletted(ne vedd sértésnek,csak úgy értem mindenkit más típus 'köt le')?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!