Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mitől lesz valaki kisugárzás szempontjából igazán nőies?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy érzelmes, nyitott fajta és a "nőieskedés" sem megy annyira. Mik azok a tulajdonságok, amik számotokra egy igaz nőt jellemeznek?2015. ápr. 22. 10:21
1/7 anonim válasza:
Tartás, kedvedsség, báj, lehet flörtölni egy kedves mosllyal,próbálj meg a humor felé nyitni,legyen humorod, általában derűs legyél,játékos,néha kicsit huncut, ilyenek. :)
2/7 anonim válasza:
Pl. Sandra Bullock a filmjeiben ilyen nőci.
3/7 anonim válasza:
Én első körben azt mondanám hogy fontos az arc... ne legyél búvalb...tt, ez mellett a mosoly az alap legyen ha egy férfivel beszélgetsz.
A humor és a nevetés nagyon fontos, én imádok nevetni, elkerülhetetlen ha valakivel együtt vagyok hogy poénkodjunk egymással.
Szerintem az "igazi nő" mindenkinek más. Férfi válogatja, de ha önmagad adod, és alapvetően egy kedves mosolygós természeted van, az már jó út :)
26F
4/7 anonim válasza:
Attól hogy nőnek érzed magad.Ha nem érzed magad eléggé annak,akkor a külsőd legyen minél nőiesebb.
5/7 anonim válasza:
Netán nem tudod h tetszel e a kiszemeltednek?
6/7 A kérdező kommentje:
5.: de, remélhetőleg tetszem a barátomnak :) Csak folyton azt mondja, hogy nagyon félénk vagyok, meg kérdezgeti, hogy valami baj van-e, pedig nekem ez a normális viselkedésem
2015. ápr. 23. 08:23
7/7 anonim válasza:
Márpedig a pasik a ri.ancokat szeretik. Nekem elhiheted... :) Egy hűséges ri.ancra, aki hozzá hűséges és csak vele ri.anc.Ezt tartsd észben... Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!