Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri társkereső oldalra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri társkereső oldalra regisztrálni? Mennyire megbízhatóak? Igaza lehet barátnőmnek? L

Figyelt kérdés

Barátnőm szerint társkereső oldalra olyan regisztrál, akinek nincs élete, barátai, defektes, tuti valami perverzióval. Ő biztos nem állna szóba ilyen helyen senkivel. Én azért nem így gondolom... Tény, hogy sok fura alakkal lehet összeakadni, de másrészről az internet kinyitja a világot és a lehetőségeket olyan emberek megismerésére akiket e nélkül sose ismerhettünk volna meg ...

Mi a véleményetek?

2015. jún. 16. 22:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 3-4 társkeresőn vagyok fent. Vannak barátaim (2-3 mélyebb barátság és sok haver), aktív társasági életet élek. Defektem, ha volt is, már elmúlt, mivel nagyon intenzíven foglalkoztam önismerettel az elmúlt években. Perverzióm tudtommal nincs.

De a környezetemben nincsenek potenciális partnerek. Vagy kapcsolatuk van, vagy ha nincs, akkor annak oka van... mert senki nem akar velük kapcsolatba kerülni, így én sem. Munkahelyem nem olyan, ahol ismerkedni lehetne, szórakozóhelyekre nem járok, vagy ha igen, akkor társasággal, nem ismerkedni, utcán pedig igen nehéz ismerkedni, hiszen senkire sincs ráírva, hogy független-e.

Marad a net. Olyan emberekkel tudok megismerkedni, akikkel amúgy soha.

A barátnődnek meg üzenem, hogy a körülötte lévő emberek pontosan ugyanolyan arányban defektesek és vannak perverzióik, mint az interneten fellelhetőknek, és ugyanúgy, ahogy élőben dönthetünk arról, hogy kivel szeretnénk közelebbi kapcsolatot, interneten is van.

2015. jún. 17. 00:33
 12/13 A kérdező kommentje:
#11. Köszönöm a válaszod! Hova érdemes regisztrálni? Mire érdemes odafigyelni ha az ember ilyen oldalon szeretne ismerkedni?
2015. jún. 17. 10:04
 13/13 anonim válasza:

Nos, én több emberrel is találkoztam akiket így ismertem meg. Nem úgy tűnt, mintha bármit is elferdítettek volna magukról, teljesen értelmes, normális srácok voltak. És mint látod, még életben vagyok. A badoo-ra voksolok.

18L

2015. jún. 17. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!