Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki ugyanígy van ezzel? Hogy aki küzd értünk és próbálkozik, az persze nem kell, csak az, aki elérhetetlen számunkra?
Nem direkt csinálom magamnak a rosszat, de valahogy mindig oda lyukadok ki, hogy aki igazán tetszik, az nem nagyon foglalkozik vele, bezzeg más srácok igen...
Lehet ez ellen tenni valamit?
20/L
#17, ez nem igaz. Nem a külső, es főleg nem az egzisztencia alapján választok/választanék. Erre a legutolsó esetem a legjobb példa, amikor volt egy pasi fix munkahellyel, lakással, kocsival, meg egy olyan akinek semmije sincs ezek közül. Igaz jókepűbb, ez tény, de sokmindenben alattam van (pl végzettség, munka), megis ő kell. Igaz az előbbinek vegül én se kellettem.
Ok, talán a külső tényleg nyom a latba, de te se tudnál egy olyan lánnyal (sokáig) együtt lenni, aki nem vonz. Ugye?
De szerettem már kifejezetten csúnyát is. Mondjuk azt nem tudom felvállaltam volna-e, de erről nem is volt szó.
Volt viszont törtető menedzser barátom, akire fel tudtam nézni, sokat segített az élet számos területén, mégse tudtam szeretni, pedig próbáltam...
Nem fölfele "nyalok", egyszerűen csak jobban vonz akit nem kaphatok meg igazán. Mert sajnos be kell vallani, azok valahogy férfiasabbak... Meg sokkal izgalmasabb vadásznak lenni, mint prédának... De hidd el, hogy küzdök ez ellen, de az erzeseimet nem tudom irányítani. Persze lehet bennem van a hiba...
"Mindenki olyat keres, akire valamiért felnézhet, valamiben jobbnak érzi magát saját magánál."
Nem mindenki, hanem a NŐK.
Utolsó: te meg bevallod hogy tényleg igy van, majd 10 mondatban próbálod önigazolni, hogy miért is van ez rendjén.
Lertam a fenti kérdésre a választ, szóval ennyi a képlet megoldása. Nem kell magyarázni.
"szerettem már kifejezetten csúnyát is. Mondjuk azt nem tudom felvállaltam volna-e, de erről nem is volt szó"
Azt hiszem ennél többet nem is nagyon kell hozzáfűzni a dologhoz. Epic Truenak is szól, ennyit ér a VALÓSÁGBAN a nőknek a szerelem. Tudja jól, hogy a férfi nagyon lefelé van, ki sem mer vele lépni a utcára, meg hogy néznénk a fotókon, egyebek. Ez az ami számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!