Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy látod a netes társkeresőkön a kinézet még fontosabb mint a valóságban? Aki sikertelen a való életben annak még kevésbé kéne a neten próbálkozni?
Jóképűnek mondott vagyok, de eléggé visszahúzódó az elején. A valóságban személyesen hiába tetszem esetleg egy nőnek, a megszólításkor eléggé ideges vagyok, stresszes és ez látszik, mert pl. kicsit dadogok, hadarok. Vagy sokszor oda sem merek menni alapból.
Azt vettem észre a társkeresőkön ezerszer jobb dolgom van. Íráskor nem vagyok ideges és úgy zajlanak a dolgok a nőkkel akikkel tetszünk egymásnak, ahogy a valóságban is szeretném. 10-ből 4-5 nő vissza szokott nekem írni az első üzenetnél. Mióta fent vagyok társkeresőn 3 hónapja, 8 nővel randiztam onnan személyesen is, köztük 6-tal volt csókolózás, azon belül 2-vel szex és most úgy néz ki az egyik a barátnőm lesz.
Ehhez képest meg más férfiaktól mindig azt hallom milyen rosszak a társkeresők, hogy 100-ból 1 ír vissza, évek alatt nem volt semilyen sikerük, stb.
"Kétszer találkoztam netről sráccal és mindkettőből párkapcsolat lett"
::D Én ezt azért másképp fordítom le férfiként :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!