Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nyávognak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyávognak a férfiak ahelyett, hogy férfiak lennének?

Figyelt kérdés

Mindenek előtt, én is férfi vagyok. Olvasom ezt a sok hisztit itt és a világban mindenhol...A szokásos...a nőknek a pénz kell, a kigyúrt test, a 64 centis farok - lehetőleg néger - a tökéletes arc, lakás, autó, aranyrúd fogkefe helyett stb.

Amikor kimész az utcára, látsz néhány ilyen lányt. Süt róluk, hogy eszméletlenül jól be vannak csomagolva és valami díszhomár van mellettük. Vetkőztessétek le ezeket a lányokat. Le a szoliszínt, le a ruhákat, a sminket, az ékszereket. Végül ők is teljesen átlagosak lesznek meztelenül és a többségük - utóítélet - tényleg irtózatosan buta. Tegnap pont megkérdeztem egy ilyen lányt, hogy szerinte melyik plüsslovat vegyem a barátnőmnek...rájuk nézett, mosolygott és megnézte a CÍMKÉJÜKET. A drágábbat ajánlotta. bazzeg.

Abból indulok ki, hogy ilyen nőt nem akartok. Én sem akarok. Aki nem hiszi el és azt hiszi, hogy irigy vagyok: Így járt. Nekem nő kell én férfi vagyok és nem egy kis balfék, aki pénzben fizet a szexért.

A normális nőnek nem a pénzed kell. Nem kell neki autó, lakás, ruhák. Vesz magának. De kell neki, hogy ne ő tartson el és ha kicsúszik alóla a talaj, akkor ne kerüljetek az utcára. Ezt te is elvárod tőle, nem? De.

A normális nőnek kell a humorod, kell neki a változatosság és az, hogy férfi legyél: Előre nézz és előre menj. Ne állj meg nyavajogni, hanem vedd el amit akarsz.

A nőnek csak szeretet kell. Vettem a páromnak egy szál rózsát és mindenki megkérdezte, hogy milyen alkalomra veszem. Wtf? Kell hozzá alkalom? Ezeknek fogalmuk sincs arról, hogy egy nőt milyen egyszerű dolgokkal boldoggá lehet tenni. Egy szál virág, egy fagyi, egy jó sz*x, főzöl neki valamit vagy csak döglesz a gép előtt, gondolsz egyet, felkapod az öledbe, beteszed a kocsiba és nem mondod el, hogy hová mentek(én pl. állatkertbe mentem,filléres dolog). Először tiltakozni fog, de utólag imádni fogja.

Egy normális nőnek csak arra van szüksége, hogy eltartsd magad, ne legyen nagyobb a beled, mint a farkad hosszának a fele és legyen értelme az életednek. Csak szeretni kell őt, kielégíteni(hihetetlen amiket a nőismerőseim mesélnek: 10-30 perc egy menet...úristen, nem csodálom,hogy megcsalják a pasikat),megnevettetni.

Nem álltok jól anyagilag? akkor nem csajozni kell,hanem tanulni,tanulni és dolgozni. Nem vagytok izmosak? Edzetek, nem nagy dolog. Nem vagytok érdekesek? Nem nehéz titokzatosnak tűnni.

Gondoljatok már bele. A nők beérik egy BMW-s paraszttal. Ha ti normális férfiak lesztek, röhögve szeditek el az ilyenek nőjét. Bár én hozzá sem szólok olyan nőkhöz, akik inkább vannak egy bunkóval, mint egyedül...

2015. jún. 14. 22:37
 81/93 A kérdező kommentje:

ddevastator, kíváncsivá tettél. Szomjazom az élettapasztalatodra.

Hol teszem magam fölé a nőket azzal, hogy elmagyarázom a "férfiaknak" hogy annyit várjanak el egy nőtől, amit maguk is meg tudnak adni és legyenek először normális emberek, utána gondolkodjanak a kapcsolaton? Problémás embereknek csak rossz kapcsolatai lesznek. Vagy semmilyenek. Problémás nőknek is, de őket már a bejegyzés elején kiejtettem a szórásból.

Én is kimásztam a nőgyűlölők közül, meg az iskola ny**orékjai közül és a nőktől függetlenül lett f**za életem. Emiatt írtam ezt a kérdést, hátha segít.

Soha nem kértem egy lányt, hogy járjon velem. Soha nem kértem, ha menni akart, hogy maradjon. Soha nem mentem oda senkihez azzal a céllal, hogy lefektessem. Soha nem hívtam senkit randira és nem "csábítottam" szándékosan. Már fiatalon rájöttem, hogy felesleges. Ha összeillünk, úgyis vonzódni fog hozzám. Ha meg nem, akkor minek drámázzak és játszmázzak? Mégis van barátnőm és ha nem lesz, majd lesz másik és ezt ők is tudják. Nekem ez a legbelső szintemen így működik. Egyedül és nővel a karjaimban/ágyamban is ugyanúgy érzem magam.

A nőket egyenrangúnak tartom magammal és szórakozásból vagyok egy nővel, nem pedig azért hogy uralkodjak rajta. A nők/haverok/emberek jönnek-mennek. Ha lenne is aki elvenné a barátnőmet, nem érdekelne, majd jön a következő. Ha el tudja venni, nem illettünk össze. Nem a tulajdonom. Bőség van. Nőkből,pénzből,mindenből. Ha ezt a szemléletet nem teszed a magadévá, akkor semmit nem ér az életed. Csak stresszelsz ameddig meg nem halsz.

Velem is csalták már meg a férjüket is és a barátjukat is nők. Nem egy lányt "szedtem el"(akaratlanul) a tipikus aktuális helyi "alfahímtől". Vannak nők, akik összetévesztik a "férfit" és a férfit.

Papolhatsz itt a neten olvasott vezéregyéniségről és a többi hülyeségről, az én tanácsaim mindig is bejöttek és működtek. Az én életem működik.

Ha nem fogadja meg valaki a tanácsomat, majd pofára esik. Tucatnyi ilyen személyes ismerősöm van. Úgyis igazam van. Lehet lázadni, de nincs értelme.

A szavaiddal élve: "az élet engem igazol".

Az pedig téged minősít, hogy lusta vagy olvasni,csak böngészel mint egy tizenéves és úgy írsz ide.

2015. jún. 15. 13:13
 82/93 anonim ***** válasza:
20%
Én is kimásztam a nőgyűlölők közül! de ki beszél itt nőgyűlöletről? senki csak leírjuk az élet tapasztalatunkat ami sokaknak nem tettszik pedig ez így van! 10 haveromból 10 ezt mondja és azok nem utálják a nőket rendes dolgozó férfiak! és ők biztos nem hazudják ezt mint a nők
2015. jún. 15. 13:21
 83/93 anonim ***** válasza:
19%

itt a "sivatagban" sokan szomjaznak arra :,D

nincsenek céljaid,nem szedsz fel nőket,csak várod az alkalmakat a csodát.Nincs semmid ezért nem ragaszkodsz semmihez

én elérem amit akarom,és ragaszkodom hozzá.

a barátnődet is simán elcsalnák tőled,de téged az sem érdekelne.

ez nevezed te férfiasnak? ez inkább ilyen nihilista minden mind1 felfogás.

félvállról veszed a dolgokat. de akkor ezeknek a nőknek nem gondolod hogy sértő az hogy lényegében te kényszerből vagy vele? csak azért mert épp őt dobta a gép

és ezek után meg azt mondod te tudod mi kell nekik :D nem te nem tudod,de elmondod azt amit hallani akarnak

hány nő örülne egy kapcsolatban ha bevallnád hogy hát neked mind1 hogy ő jutott vagy más,mert nem stresszelsz ezeken? :,D

tudod mi az hogy küzdeni és elérni a célod? ezt jelenti győztes vagy! ezt kéne átélned,és nem úgy vagy győztes hogy neked az élet oda köpte..

nem hanem úgy hogy elveszed

én ezt élvezem

elvenni!

te csak sodródsz az árral,és azt hiszed tudsz úszni

nem hiszem hogy te mondanád meg kinek milyen felfogással ér bármit is az élete,szerintem meg ez nem ér sokat.....

sokféle módszer célra vezető az életben,és főleg ekkora marhaságokhoz nem kell ragaszkodni,csak lazán önmagát adni az embernek,fejlődni kell,de ez ez elkorcsosult irány

bár engem őszintén nem is érdekel ki gyűlöl kit

"nők/haverok/emberek jönnek-mennek. " ebből az jön felszínes ember vagy.És nem a külsőre értve,de ezt kifejetettem már előbb :D

nekem állandóak a barátaim,én ragaszkodom egy nőhöz.

te ellentmondásos vagy,nem tisztelsz és nem ragaszkodsz,semmihez,de ahhoz hogy megszerezd,és ideig óráig megtartsd még is előadod ezt a nő istenítő dolgokat

az meg a másik én sosem voltam sem lúzer sem nyomorék,ellenben veled amit még be is vallasz

ha engem piszkáltak szétb****sztam pár szájat,és élveztem azt is

ezért tényleg engem igazolt az élet :d a kezdetektől.

de egyébként itt van a dolog lényege,te csak szórakozásnak tekinted a nőket,mert nem azt kapod amit szeretnél hanem ami jut...

de felveszed ezt a stílust mert nyerő lehetsz vele pár butább nőnél,igaz ehhez kicsit el kell dobni az önbecsülést

szóval ez csak egy álca.

mi kell a nőknek? amit hallani akarnak :D te ez szerint élsz,ismételem önmagam.

szerintem meg mindenki adja önmagát.Legyen magabiztos,és sokoldalú,ennyi a lényeg,nem kell nyalni.

nem érdekelne az se ha a barátnődet el akarnák szedni vagy megtennék mert ahogy írtad csak szórakozás,meg jövés menés.

de ez az ellentmondás már nem tűnik fel az itteni végtelenül bugyuta feministáknak :D....sosem várnám hogy megértsék.

és tudod miért? mert elkeseredett réteg az is...azt mondják nekik amit hallani akarnak ás ájuldoznak,mert sosem kaptak azok se semmit amit szerettek volna.....

ilyeneket elhiszem hogy felszedsz tonna szám :D

nekik minden nő ellenes ami nem se***ggnyalás.Ilyenek valók neked, akik ide is irkáltak,na nekem pénzért se kéne egyik se még házat őrizni se :,D

2015. jún. 15. 14:17
 84/93 anonim ***** válasza:
27%
epic lett *.*
2015. jún. 15. 14:23
 85/93 Buford Tannen ***** válasza:
21%

Na jolvan kérdező mostmár ébredjél fel vagy valamit csináljál magaddal és térjél vissza a valoságba! "Bőség van nőkből és pénzből"" HAHAHA

Ember te mit szivsz ??

2015. jún. 15. 14:56
 86/93 anonim ***** válasza:
83%

Társkapcsolatokról beszélünk, nem üzleti kapcsolatokról!

Ha én valakit szeretek, akkor a "fizetségem" a másik öröme, boldogsága, jólléte. Ha szeretem, akkor nem mérlegelek, hogy ugyan, mit tud adni ezért cserébe, és főleg NEM VÁROM EL! Ha ez nincs meg, akkor az egy üzleti kapcsolat, de nem szerelem, nem társkapcsolat.

Egyébként tapasztalat, hogy minél többet adok egy kapcsolatban, annál többet kapok vissza. Mert ha a másik ember jól érzi magát mellettem, akkor ezt ki is fogja mutatni. Ha azonban patikamérlegen méricskéljük, hogy ki mennyit tesz bele, akkor abból csak egy frusztrációkkal és konfliktusokkal teli párkapcsolat lesz.

2015. jún. 15. 15:05
 87/93 A kérdező kommentje:

ddevastator.

Az ok-okozati összefüggéseid erőteljesen hibásak. Például nem azzal a nővel jövök össze, aki aki jut...Tudom, nehéz elhinni, hogy csak olyan lányok "jutnak", akiket én akarok. Olyan munkák, amilyeneket én akarok, olyan történések, amiket én akarok.

Kicsit terjeszd ki a gondolkodásodat, olvass, tanulj, járd a világot, beszélgess idegen kultúrákkal, "nagy" emberekkel és csövesekkel is. Majd megváltozol amikor nem az lesz a legfontosabb,hogy a hibás barátaidhoz ragaszkodj és olyan nőkhöz, akiket fel kell szedni,mert maguktól nem foglalkoznának veled.

Igen, a nők tudják, hogy nem görcsölök, kinőttem a drámákat meg az óvodát. Nyílt lapokkal játszom, ha megkérdezik, elmondom. Igazat adnak. Mert ez az élet. A normális élet. Nincs vita a kapcsolatban. Nevettek, boldogok vagytok, mert úgy szervezitek az életeteket, hogy minden kézben legyen. Erre kevés ember képes. Sokat kell hozzá tanulni.

A küzdésről pedig elég komoly fogalmaim vannak, megkockáztatom látatlanban, hogy komolyabbak, mint neked. Elég magasra jutottam minden téren, míg te ugyanaz vagy, aki voltál. Aki szájba vágja a másikat,ha kritizálják. Vin Diesel szagot érzek.

A ringben bejön - tapasztalat - de az utcán max. a nyolckerben.

Na lépek, további kellemes napot. Örülök, hogy beszéltünk ;)

2015. jún. 15. 15:12
 88/93 A kérdező kommentje:

# 86

Erről beszélek. De sokan nem érik fel ésszel.

2015. jún. 15. 15:13
 89/93 anonim ***** válasza:
15%

"ddevastator nevű felhasználó válasza:

epic lett *.*"

És tényleg, gyakorlatilag leírtad amit akartam. Tényleg látszik a kérdés kiirón ez az "ez jutott, leszarom, ez van" hozzáállás. Ő tipikusan az a férfi, aki sosem csajozott, csak részegen "egyszercsak" valami csaj került mellé. Ma sem tudja hogyan, de nem is érdekli, örül neki, hogy "meguszta" illetve "letudta" a csajproblémát :)

2015. jún. 15. 15:43
 90/93 anonim ***** válasza:
0%

"Kérdező" neked annyira nincs fogalmad a dolgokról, hogy már azt hiszed tudsz mindent.

Lehet, hogy régóta olvasgatsz itt, és összeszedtél minden infót, amit itt a nők írnak arról, hogy mit várnak egy férfitől. Azt is el tudom képzelni, hogy egy nagy szerszámú, jóképű gyerek vagy, aki tetszik a csajoknak.

De a valóság más. Attól, hogy itt előadod, hogy tudod mi kell a nőknek, még nem lesz komoly barátnőd. Hiába nyalizol, pontokat lájkokat kaphatsz, de feleséget nem.

Tudom, hogy most el vagy keseredve, de majd túljutsz rajta, és találsz egy nőt te is.

Azokat a férfiakat, akik tudják, hogy mi kell a nőnek max 25 éves korukra férjül veszik. És nem tudnak 2-3nál több szexpartnerről beszámolni.

Akinek sok partnere volt/van az még egy nőt sem szeretett, elégített ki igazán, és szívből sem szerette még egy nő sem. Különben nem szakítottak volna, hanem összeházasodnak. Ebben az esetben meg nem nő az exek száma.

Az az igazi lúzer, aki sok nővel/pasival volt. És az az igazán nyerő, aki egyvalakivel éli le az életét.

Túl sokat "szórakoztok", "válogattok", és majd 50 évesen amikor visszanéztek, akkor fogjátok elsírni magatokat, hogy te úristen, hogy ba....hattam el ennyire, és még azt is hittem, hogy király vagyok...

2015. jún. 15. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!