Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nyávognak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyávognak a férfiak ahelyett, hogy férfiak lennének?

Figyelt kérdés

Mindenek előtt, én is férfi vagyok. Olvasom ezt a sok hisztit itt és a világban mindenhol...A szokásos...a nőknek a pénz kell, a kigyúrt test, a 64 centis farok - lehetőleg néger - a tökéletes arc, lakás, autó, aranyrúd fogkefe helyett stb.

Amikor kimész az utcára, látsz néhány ilyen lányt. Süt róluk, hogy eszméletlenül jól be vannak csomagolva és valami díszhomár van mellettük. Vetkőztessétek le ezeket a lányokat. Le a szoliszínt, le a ruhákat, a sminket, az ékszereket. Végül ők is teljesen átlagosak lesznek meztelenül és a többségük - utóítélet - tényleg irtózatosan buta. Tegnap pont megkérdeztem egy ilyen lányt, hogy szerinte melyik plüsslovat vegyem a barátnőmnek...rájuk nézett, mosolygott és megnézte a CÍMKÉJÜKET. A drágábbat ajánlotta. bazzeg.

Abból indulok ki, hogy ilyen nőt nem akartok. Én sem akarok. Aki nem hiszi el és azt hiszi, hogy irigy vagyok: Így járt. Nekem nő kell én férfi vagyok és nem egy kis balfék, aki pénzben fizet a szexért.

A normális nőnek nem a pénzed kell. Nem kell neki autó, lakás, ruhák. Vesz magának. De kell neki, hogy ne ő tartson el és ha kicsúszik alóla a talaj, akkor ne kerüljetek az utcára. Ezt te is elvárod tőle, nem? De.

A normális nőnek kell a humorod, kell neki a változatosság és az, hogy férfi legyél: Előre nézz és előre menj. Ne állj meg nyavajogni, hanem vedd el amit akarsz.

A nőnek csak szeretet kell. Vettem a páromnak egy szál rózsát és mindenki megkérdezte, hogy milyen alkalomra veszem. Wtf? Kell hozzá alkalom? Ezeknek fogalmuk sincs arról, hogy egy nőt milyen egyszerű dolgokkal boldoggá lehet tenni. Egy szál virág, egy fagyi, egy jó sz*x, főzöl neki valamit vagy csak döglesz a gép előtt, gondolsz egyet, felkapod az öledbe, beteszed a kocsiba és nem mondod el, hogy hová mentek(én pl. állatkertbe mentem,filléres dolog). Először tiltakozni fog, de utólag imádni fogja.

Egy normális nőnek csak arra van szüksége, hogy eltartsd magad, ne legyen nagyobb a beled, mint a farkad hosszának a fele és legyen értelme az életednek. Csak szeretni kell őt, kielégíteni(hihetetlen amiket a nőismerőseim mesélnek: 10-30 perc egy menet...úristen, nem csodálom,hogy megcsalják a pasikat),megnevettetni.

Nem álltok jól anyagilag? akkor nem csajozni kell,hanem tanulni,tanulni és dolgozni. Nem vagytok izmosak? Edzetek, nem nagy dolog. Nem vagytok érdekesek? Nem nehéz titokzatosnak tűnni.

Gondoljatok már bele. A nők beérik egy BMW-s paraszttal. Ha ti normális férfiak lesztek, röhögve szeditek el az ilyenek nőjét. Bár én hozzá sem szólok olyan nőkhöz, akik inkább vannak egy bunkóval, mint egyedül...

2015. jún. 14. 22:37
 51/93 anonim ***** válasza:
61%
#54 ez így igaz. Fontos, hogy az anyagiak terén is hasonló legyen a szint. Nem egyszer voltam együtt olyannal, aki helyett többször kellett fizetnem, mint ahányszor nem... hozzáteszem, nekik egyszer sem kellett az én részemet fizetni. Nem is maradtam velük sokáig. Úgy gondolom, néha belefér, hogy a nő fizet mindent ha elmegyünk valahova. De ha ez rendszeressé válik, az már gáz. És nem szeretnék olyannal együtt lenni, aki nem tud megszervezni egy közös programot magától, mert annyit nem tud előteremteni, hogy egy kólát legalább meg tudjon velem inni.
2015. jún. 15. 00:22
 52/93 A kérdező kommentje:

54-56-57

Az a probléma, hogy ez teljesen normális. Mármint az, hogyha neked arra van igényed, hogy elmenj színházba, akkor olyan barátod kell hogy legyen, akinek szintén van erre igénye. És itt a pénz már másodlagos.

Az a baj,hogy a férfitársaim ezt is pénzéhségnek tartják, pedig ez csak egy életmódbeli hasonlóság/különbség. Én például edzőteremre költök és a természetet járom. A párom is ilyen. Valószínűleg nem működne a kapcsolatunk egy olyan lánnyal, akinek színházra van igénye mert én nem szeretem. És ezzel semmi baj nincs. Mindenkinek olyan párt kell keresnie, amilyen ő magam. De ehhez komoly önismeretre van szükség.

Az nem pénzéhség, ha azt akarja a nő, hogy legyen saját pénze a férfinek. Az a pénzéhség, ha azt akarja, hogy abból a pénzből finanszírozza a lány szórakozását.

2015. jún. 15. 00:28
 53/93 A kérdező kommentje:
Szóval a probléma az, hogy összekeverik a pénzéhséget azzal, hogy legyen saját pénzed. Megyek aludni, késő van :D
2015. jún. 15. 00:29
 54/93 anonim ***** válasza:
66%

# 60: Abszolút erről van szó. Nyilván nem kell teljes azonosság, hiszen egy pár tagjainak lehetnek saját hobbijaik, időtöltéseik is... de van, ami egyszerűen nem összeegyeztethető!

Ilyen például, ha az egyik megrögzött belvárosi, a másik meg a vidéki nyugalmat kedveli. Az egyik szeretne gyereket, a másik nem. Az egyik inkább hosszú távú célokra spórol, a másik meg inkább feléli a bevételeket. Az egyik rendmániás, a másik rendetlen. Az egyik állatokat tart a lakásban, a másikat kirázza tőle a hideg. Ezek olyan tényezők, amikben egyszerűen NINCS kompromisszum, mert valamelyik fél szükségszerűen frusztrálódik. Ezért kell hasonlót keresni, akit úgy tudunk elfogadni, ahogy van.

2015. jún. 15. 00:35
 55/93 anonim ***** válasza:
50%

"Kíváncsi lennék,ha téged valamilyen genetikai adottságod miatt mindenki bántana,kinevetne,megalázna éveken keresztül az ellenkező nemből,úgy hogy egy pozitívat sem kapnál.

És akkor szerinted ez nem irreális elvárás?

Szerinted minden férfi jóképűnek születik?

Pontosan erről beszélek... ;)"

Mi az a genetikai adottság, ami miatt éveken keresztül megaláztak?

A kinézet nem minden, van annál fontosabb is. Pl hogy lehessen vele normálisan beszélgetni, meglegyen az összhang, hasonló legyen a véleményünk fontos dolgokról, legyen kisugárzása, magabiztos legyen, legyenek céljai és ezekért meg is tesz mindent...sorolhatnám még egy ideig. És ezek egyike sem genetikai adottság. Ha nem születtél jóképűnek, akkor is bárkiből ki lehet hozni egy átlagos kinézetet. Ha dagadt vagy, neki kell állni diétázni és edzeni. Egy jó fodrász csodákra képes. Ha van egy hatalmas szőrös anyajegy az arcod közepén, elmész és leszedeted. Ha kancsal vagy, ott a szemüveg. Szőrös a hátad? Gyanta. Egyedül a magassággal nem lehet mit kezdeni, de sok alacsony nő van, nem mindegyik akar 2 méteres férfit maga mellé. Szóval ha belsőleg rendben vagy, és látszik hogy foglalkozol magaddal, ápolt vagy és igényes, akkor nem hiszem hogy nem tudsz találni egy normális gondolkodású, minimum átlagos kinézetű nőt magad mellé.

2015. jún. 15. 00:36
 56/93 anonim ***** válasza:
81%
Alapvetően sok dologban egyetértek a kérdezővel. Tapasztalatból mondom, hogy a humornak, apró meglepetéseknek ,spontán programoknak, odafigyelésnek örül minden értelmes nő. A normálisaknak nincsenek extrém elvárásaik. Fontos, hogy intelligens legyél és legyen önbizalmad meg célod, legyen miért felnézni rád. Valamilyen szinten minden hiányosságot lehet kompenzálni csak tenni kell érte. Jómagam rettenetesen önbizalom hiányos vagyok és egy ismerősöm tanácsára eljátszom az ellenkezőjét és van eredménye, ha nem is playboy modellek rohannak le de pozitív változás van! Mondjuk a pénz kérdésben nem értek egyet a kérdezővel, nem gondolom, hogy ennyire egyszerű a dolog, ha ennyire egyszerű lenne akkor senkinek nem lennének anyagi gondjai. A nem vagytok érdekesek résznél is furcsa ez a "megoldás" ,hogy tűnj titokzatosnak. A randi stádiumban működhet de egy komoly kapcsolatnál ezt az állapotot nem lehet fenntartani sokáig. Azzal sem értek egyet, hogy egy BMW-s mellől simán elszeded a csajt annyival ,hogy normális férfi leszel. Azok a nők nem véletlen vannak bmw-s krapekokkal és to be honest nekem nem is kellenek. De ez így amit sokan állítanak, hogy a nőknek csak a pénz kell meg a kigyúrt test ez nem igaz, illetve nem minden nőre igaz! Nekem alapvetően az a problémám és volt mindig is, hogy nem tudtam megnyílni első randin és nem voltam elég szórakoztató így nem is nagyon volt második...Sajnos eddigi tapasztalataim alapján az értékes nők is lekoptatnak ha nem vagy elég érdekes és nem villogsz az első alkalommal. Ha nem is randin mondjuk valamilyen buliban, baráti beszélgetéseknél, ha valaki hoz új embert pl... ha zárkózott vagy utána hiába hívod el randira ,látta milyen vagy és nem tart elég érdekesnek. Eddigi kapcsolataim 100%-a úgy alakult, hogy előtte megismert a lány rendesen és utána jöttünk össze amikor már tényleg önmagam tudtam neki adni. Amit a kérdező állít abban igaza van de normális nőt találni rettenet nehéz és szerintem a válaszolók nagy részének ezzel van problémája (bár nemigen olvastam végig, csak párat).
2015. jún. 15. 00:40
 57/93 anonim ***** válasza:
77%
mustafa kalifa te szedsz valamit, vagy alapból vagy ekkora bunkó? Hasonló jókat kívánok neked is, mint amit te írtál az üzenetbe....
 58/93 anonim ***** válasza:
50%

nem értem a kérdezőt se, és azokat se akik az ő pártján állnak, hogy miért próbáljátok meggyőzni az ittenieket.

azt kellene megértenie itt sok embernek, hogy nem szabad komolyan venni azokat, amiket ezen az oldalon írnak. másodszor pedig hogy felesleges megpróbálni meggyőzni a másikat, mert úgyse fog sikerülni. mindenki csak írja hogy nekem van igazam. azt hiszik, hogy mert itt többségben vannak, igazuk van. régebben én is felhúztam magam rajta, hogy milyen sok és milyen buta emberek vannak. de ez van. eddig is tudtam valójában, csak itt az ember találkozik is velük, ami kicsit kiábrándító és elszomorító. szerintem csak nem kell foglalkozni az ilyenekkel. az én baráti körömben egy fiúnak sem volt még barátnője, az összes 20 felett van, néhány közelít a 30 felé, de egyik sem olyan mentalitású, mint az itteni nyomorékok. egyszerűen nem ez a színvonal...

59/93 anonim ***** válasza:
20%
akkor válaszolok normálisan! én nem sírok csak le írom amit tapasztalok nap mint nap hiába vagyok én jó humorú papapapappaa! akkor miért van hogy nekem nincs csajom a sok tirpák suttyónak meg csaja van aki sz@rba se nézi a nőket? és nyugi nem pláza cicusok a csajok ha nem normális nők!
2015. jún. 15. 00:45
 60/93 anonim ***** válasza:
84%

"a sok tirpák suttyónak meg csaja van aki sz@rba se nézi a nőket?"

Nem számolom össze, hogy csak ma hány nőt neveztél hazugnak ismeretlenül, csak mert nem voltak veled egy véleményen... ez lenne a fene nagy tisztelet?

Vagy számodra az a "normális" nő, aki mindenben egyetért veled?

2015. jún. 15. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!