Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idővel nehezebb vagy könnyebb a csajozás?
Szerintetek idővel nehezebb, vagy könnyebb barátnőt találni. Szerintem:
- nehezebb, mert már házasságra, elköteleződésre gondolnak a lányok, nagyobbak az igények
+ könnyebb, mert tapasztalatok árán rájöttek, hogy nem feltétlenül a leghelyesebb, legkarizmatikusabb pasit kell választani a boldogsághoz
"nehezebb, mert már házasságra, elköteleződésre gondolnak a lányok, nagyobbak az igények"
Ez butaság mert ahogy öregszel úgy nem kell hogy a lányok kora is nőjön. Én 30 évesen kb. 18-25 éves lányoknál fogok próbálkozni. Pont mint 25 évesen.
Másik: Most 21 éves vagyok. Nézzük csókok alapján a sikerességemet. Azt mutatja abban az évben hány lánnyal csókolóztam. (Szex nyilván kevesebbel volt)
2012: 1
2013: 2
2014: 6
2015: 9 (csak június közepéig!)
Mindezt úgy hogy 3,5 éve 18 évesen még szűz voltam.
"én nem vagyok 1 öreg ember de régebben jobban ment a csajozás akkor még szerelmes levelet írtak a csajok oda jött pár csaj hogy szia tudtad hogy a rékának tetszel? ma ilyen már sajnos nincs"
Igen, 8-10 évesen a suliban még ez volt a szokás. :D
2: Látom, egy életcsászárhoz volt szerencsénk. :D
Nekem:
2012:1
2013:1
2014:0
2015:0 (és úgy érzem, hogy év végéig ez a szám marad)
27 vagyok és régebben, középiskolás koromban jóval több lánnyal csókolóztam, mint az elmúlt 9 év alatt összesen.
Szerintem könnyebb,
1. Tágabb korosztályból válogathatsz: 18 évesen nem indulsz sok eséllyel huszonéves nőknél, 30 évesen már igen és akár még a 19-20 éves csajokkal is kikezdhetsz.
2. Idővel megférfiasodsz, tapasztalatokat szerzel stb.
Én pl. 18 évesen úgy néztem ki mint egy 15-16 éves. Most 20 évesen legalább már nézek ki 20-nak. :D
Persze nem mindenkire hat pozitívan az idő..
3. A lányok az idősebb, tapasztaltabb férfiakra buknak, lényegében ez az 1. és 2. pont.
Szóval szerintem könnyebb, egy darabig természetesen. 40-50 évesen már valószínűleg úgy sem fog menni a dolog, mint 20 évesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!