Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire számít a mellméret?
Én teltebb vagyok. Szélesebb a csípőm, van fenekem, a combom sem olyan nagyon vékony, van egy kis pocim is, és nincs nagy mellem, mégsem volt soha gondom a pasik terén!:) Nagyon nem! Akit akartam, megkaptam.:)
Szóval egyáltalán nem számít, hogy kinek mekkora a melle, ha egy nő az alakjától függetlenül (és itt most ne a két végletet értsd, hogy sovány és kövér, hanem mindent, ami a kettő között van) csinos, jól érzi magát a bőrében, akkor igen is meg tud fogni egy pasit és igen is lehet szimpatikus és vonzó a pasik számára. Akkor is, ha nincs nagy melle, és nem is vékony.
Relativ h mi a nagy mell en 32/DD melltartot hordok, lapos a hasam, vekony vagyok es gym-be jarok, meg sosem volt problemam:-)
Sztem ez nem attol fugg h kinek mekkora a melle vagy lapos e hasa, hanem kemia. Ha valaki dagi de mondjuk tetszik a sracnak akkor nem szamit, hogy mondjuk nem egy topmodell es vice versa.
A jelenlegi pasimnak baromi nagy hasa van, egyebkent sportos, szeles vallak, izmos lab....csak ugye a has. De nem erdekel, mert ot szeretem es igy meg a hasa is tetszik, ettol fuggetlenul lerangattam gym-be mert ugye egeszseges elet, de mivel kovernek erzi magat igy csak frusztralta a dolog:-))
Szoval hidd el nem a kulson mulik:-)
Igenis fontos az alak. Ez a nő szemmel láthatólag jól érzi magát, meg szexi ruhában is van, mégse fognak tapadni rá a pasik.
Nálatok nőknél olyan a cici méret kérdés, mint nálunk pasiknál a biga méret.
Szerintem egymást tesszük beteggé!
Pl nekem nincs nagy izém, (olyan átlagos forma), viszont valami oknál fogva nagyon sok partnerem azt mondta hogy szép és formás (jelentsen ez bármit is), ami így utólag azt gondolom, hogy kiegyenlítette és egyensúlyba hozta a dolgokat.
Ezt a jókora nagy baromságot megint honnan szedted? a kis butus fejecskéd csak ezt látja?
Én valahogy több vékonyabb nőt látok akik többségével bejönnek a férfiaknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!