Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Raph Lauren, Mustang, Benetton, ruhák vannak rajtam, mindig észrevesznek a csajok. Normál ruhában meg csak azok, akiknek az arcom bejön. Miért csinálják ezt a nők?
Van mindenféle ruhám, olcsó és drága.
De megfigyeltem, ha drágább ruha van rajtam, olyan nők néznek meg és mosolyognak, ismeretlenül is, akik normál ruhában csak elmennének mellettem az utcán.
Ha szórakozóhelyen vagyok, ugyanez van.
Ilyen fontos lenne, kinek milyen ruhája van, még ismerkedésnél is?
Drágább ruhák sokszor igényesebbek, kifinomultabbak és többségében elmondhatjuk azért, hogy egyértelműen jobb anyaguk van, kevésbé veszítik el a formájukat néhány mosás után, stb.
Nekem pl fogalmam sincs szinte a mostani márkákról (max sportmárkákról), de látom a különbséget.
Ami a lényeg viszont, hogy nekem olyan ffi jön be, aki egy otthoni rongyos pólóban is le tud venni a lábamról, így hiába a drága ruha ha nem fog meg.
ez nem ár, hanem stílus kérdése. meg tudnál, akár arc nélkül mutatni egy olcsó és egy drága összeállítást?
mert azért nem mindegy hogy egy öltönyre rámondod hogy drága és megnéznek, egy strandpapucs zoknira meg hogy, nem mindegy, ha a pólóm úgyis olcsó..szóval érted. lehet olcsó ruhát is stílusosan hordani, de lehet hogy mivel te tudod hogy olcsó ruha, nem is úgy hordod, mint a drágát. akár a tartásod is más lehet benne.
a tudat alatti dolgok azért sokat változtatnak a testbeszéden. gondolj csak bele, ha egy nő azt gondolja magáról hogy csúnya, teljesen másként viselkedik, mint aki (bár lehet nem annyira szép) de modellnek képzeli magát.
te tudod hogy melyik ruhád mennyibe került és ez befolyásolhatja a viselkedésed. ..és a stílusod is, ahogyan összeválogatod a darabokat.
pl olyan kombinációt nem is csinálsz hogy drágább -olcsóbb együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!