Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha izmosabb leszek több esélyem lesz a lányoknál?
Izmos, jó külső nem mindig takar értékelhető belsőt! (Egyébként meg a szépség relatív, mindenkinek más az ízlése, más tetszik. Lehet, hogy valakinek bejön az izmos srác, de van akinek meg nem!)
Egy alma is lehet szép kívülről, ha belül rohad! Ekkor már értéktelen az egész!
De tény, hogy több esélyed lehet.
De ne azért kezdj sportolni, hogy csajozz, hanem azért, mert szereted, magadnak szeretnél első sorban megfelelni.
Az biztos, hogy ha jól nézel ki, az már eleve imponáló!
Én már megjártam ezt az utat! Kicsit testes voltam, most pedig átlagnál izmosabb alkatom van és az a vicces, hogy hátrányokat is tapasztaltam!
Míg testes voltam, úgy tűnt, hogy a nők szemében pont olyan vagyok, mint amilyennek elképzeltek! Sosem kaptam olyan "bókokat", amiket most igen. Most rám néznek, és másnak képzelnek, mint amilyen vagyok! Folyamatosan olyan bókokat kapok, hogy:
"Kellemeset csalódtam benned!"
"Azt hittem az a "szia, mizu?" típusú srác vagy!"
"Nem gondoltam volna, hogy ilyen komoly, és érett vagy!"
Szóval míg kövérebb voltam, mindenki a rendes, jófiút látták bennem, most kicsit úgy érzem, hogy első ránézésre be skatulyáznak, és nekem kell kimásznom ebből, és bizonyítani, hogy nem olyan vagyok, mint azt hiszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!