Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó taktika szerintetek, ha hűvösen viselkedek azzal a lánnyal, aki tetszik?
Azt hittem hapsik irták, hogy frusztálná őket, ha vissza kellene fogni az érzelmeiket.
Igy van, ha mint nő "szorongsz", a "kedvesi" kapcsolatodban, akkor motivált leszel, hogy ez megszűnjön. Ezért fogsz te kajtatni a párod után, és nem fordítva.
Az a vicces a mai világban, hogy mindenki boldogtalan vagy szorong. És mindenki szerepet játszik. Ez a szerepjátszás nem szerencsés, hol az egyik égeti meg magát, hol a másik. Általában ha komolyra fordul a dolog akkor üt be a válság. És ennek ellenére állítólagosan "felnőtt" emberek adnak olyan tanácsokat, hogy játszd meg magad bizonyos előnyök kivívásáért.
Senki sem boldog aki szerepet játszik, hazudozik, megtéveszt, és az sem akit így vezetnek. Neked az kell hogy teperjen utánad egy lány, vagy hogy önmagadért beléd szeressen? Mert erre esélyed sincs ha játszmázol.
Még egy idióta aki a tapasztalat hiányát idegesítő egyes esetekre nem vonatkoztatható videókból pótolja.
Kérdező, minden ember más. Nincs olyan szitu amire mindenki ugyanúgy reagál. Én spec. hülyének néznélek aki játszmázik. Nagyon szemet szúr mikor valaki nem spontán.
Hát pontosan. Annak mi értelme van, hogy én epekedek utána, ő meg tojik a fejemre? Fontos volt, de ha egyszer nem lépett, csak tette a lazát, azzal nem lehet mit kezdeni, tovább kell lépni. Majd persze, ott fogom várni, hogy őfelsége mikor gondolja úgy, hogy méltóztatik figyelembe venni..hát persze, ezt neki :D
Miközben ott volt az aranyos srác, aki a csillagokat is lehozta volna nekem, hát hülye lettem volna a beképzelt bunkójára várni. Azóta is együtt vagyunk, és szeretjük egymást, a másikon meg már csak röhögök ha eszembe jut :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!