Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó taktika szerintetek, ha hűvösen viselkedek azzal a lánnyal, aki tetszik?
Ha csak megfektetni akarod, azt játszol, amit akarsz.
Ha kapcsolatod akarsz, ne játssz. Ezért mennek tönkre a kapcsolatok, mert mindenki szerepet játszik, aztán szépen lassan előjön a valódi én.
Egy kapcsolat elején ez nem jó taktika.......
Ha már megismerkedtetek egymással akkor lehet arra törekedni, hogy tudatosan visszatartod az érzéseidet azért, hogy a másik kíváncsiságát fenntartsad.....a partner szemében magasabb piedesztálra emeljed a magad....de ez nagyon rizikós dolog.
37F
"Ha már megismerkedtetek egymással akkor lehet arra törekedni, hogy tudatosan visszatartod az érzéseidet azért, hogy a másik kíváncsiságát fenntartsad.."
Nekem ez a szorongásomat tartaná fenn, nem a kíváncsiságomat.
Utolsó kettő.
Ezért kell egyszerre több lánnyal is ismerkedni. Értem ez alatt azt, hogy ne az legyen,hogy meglátsz egy lányt, aztán onnantól szóba sem állsz másikkal. Tipikus hiba.
Ha van opció, nincs szorongás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!