Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az jó taktika szerintetek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jó taktika szerintetek, ha hűvösen viselkedek azzal a lánnyal, aki tetszik?

Figyelt kérdés
Lányok,nektek jobban imponál egy olyan srác,aki úgy tesz,mintha le se szarna titeket,mint aki feltűnően kedves?Fel tudom kelteni az érdeklődéseteket,ha távolságtartó vagyok?

2015. jún. 10. 22:24
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Ez nem csak PR véleménye.Sok férfié!Nézd meg a kommenteket.
2015. jún. 10. 23:24
 12/30 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy ha megvannak a külső adottságaid -sárm, szép arc, kigyúrt test - és a magabiztosságod - nem baj ha átcsap nárcisztikus önimádatba - akkor tök mindegy, a csajok maguktól másznak bele a brédbe. Ha meg egy átlagos, vagy csúnyácska srác vagy önbizalomhiánnyal megspékelve, akkor is tök mindegy, mert csak valami isteni csoda folytán lehet nőd.
2015. jún. 10. 23:30
 13/30 anonim ***** válasza:
Nem.Csak akkor jó taktika, ha hamar elakarod veszíteni.
2015. jún. 10. 23:52
 14/30 anonim ***** válasza:
Igen. A legtöbb nőt az a férfi foglalkoztatja, akiről nem tudja, hogy érdekli e vagy sem. De ehhez tény, hogy kell értékelhető külső megjelenés.
2015. jún. 11. 00:01
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak megfektetni akarod, azt játszol, amit akarsz.

Ha kapcsolatod akarsz, ne játssz. Ezért mennek tönkre a kapcsolatok, mert mindenki szerepet játszik, aztán szépen lassan előjön a valódi én.

2015. jún. 11. 00:46
 16/30 anonim ***** válasza:
Hiába imponál, ha távolságtartó vagy vele, hogy fogtok összejönni?:-o
2015. jún. 11. 00:53
 17/30 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat elején ez nem jó taktika.......

Ha már megismerkedtetek egymással akkor lehet arra törekedni, hogy tudatosan visszatartod az érzéseidet azért, hogy a másik kíváncsiságát fenntartsad.....a partner szemében magasabb piedesztálra emeljed a magad....de ez nagyon rizikós dolog.

37F

2015. jún. 11. 09:52
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ha már megismerkedtetek egymással akkor lehet arra törekedni, hogy tudatosan visszatartod az érzéseidet azért, hogy a másik kíváncsiságát fenntartsad.."

Nekem ez a szorongásomat tartaná fenn, nem a kíváncsiságomat.

2015. jún. 11. 10:19
 19/30 anonim ***** válasza:
18: Nekem is.
2015. jún. 12. 03:57
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó kettő.

Ezért kell egyszerre több lánnyal is ismerkedni. Értem ez alatt azt, hogy ne az legyen,hogy meglátsz egy lányt, aztán onnantól szóba sem állsz másikkal. Tipikus hiba.

Ha van opció, nincs szorongás.

2015. jún. 12. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!