Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez így, mit csinálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így, mit csinálok rosszul, vagy tényleg csak a bunkók kellenek a csajoknak?

Figyelt kérdés

23 éves egyetemista srác vagyok, elég jól kereső szakot végzek, és helyes vagyok.

Mégsincs barátnőm senkim

Ismerőseim között meg több olyan, enyhén szólva is "csúf", csóró srác van akinek olyan bomba női vannak amilyenről én álmodni se merek, igaz ők kocsmázós, tuningolt tragacsokkal driftelő "menő" gyerekek.

Mégis többek mint én, miért lányok mit láttok ezekben a fiúkban?

2015. jún. 10. 19:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azt is hozzátenném hogy népszerűtlen vagyok, tehát nem szívesen barátkoznak velem az emberek
2015. jún. 15. 21:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem szivesen? Nem vagy tetves vagy bolhás netán leprás? :D

Amugy ez a 43% nagyon kemény! :) (jol nyomod)

2015. jún. 15. 22:13
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem tűnik valami megnyerőnek a stílisod.
2015. jún. 15. 22:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Mi a gond vele?
2015. jún. 15. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:

"En is az olyan fiukhoz vonzodtam de minden egyes nap amit rajuk pazaroltam..idopocsekolas volt.

nagyra tartom az olyan tipusu ferfiakat mint te :)"

Itt van a kutya elásva, ugyanis a "nagyra tartás" meg az, hogy szexelnél e vele, nem egészen ugyanaz a kategória.

Szerintem kérdezőnek már tele a padlás a nők irányából érkező dicséretekkel, amikor ezek a dicsértek nem annak szólnak, hogy férfiként micsoda jó parti, hanem annak, hogy "te nagyon rendes srác vagy, tuti meleg vagy" Kb igy. Konkrétan nem tartod férfinak a srácot.

2015. jún. 15. 23:25
 16/16 anonim ***** válasza:

"Miért van ez így, mit csinálok rosszul"

Egy ilyen kérdés után arra számítottam, sorjában felvezeted, mit és hogyan csinálsz.

Szóval?...

2015. jún. 26. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!