Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan srác aki nem beszél a csajokhoz tetszhet a csajoknak?
Figyelt kérdés
ha nem beszélek nekik csak köszönök nekik ,attól még tetszhetek nekik ,mért nem jönnek oda beszélgetni ha tetszek nekik
24f
2015. jún. 9. 21:27
1/5 anonim válasza:
Nekem is tetszik most egy fiu, akieleg felenk a lanyokkal szemben, ezert nem nagyon beszel veluk. En a baratai segitsegevel probalom becserkeszni. Szerintem a te esetedben a lanyok azt hiszik, hogy nem erdekelnek. Egy kicsit viselkedj nyitottabban, jelezd, hogy kozeledhetnek, ne csak varj rajuk. Tudpd, hagyomanyosan a ferfi a "vadasz".
2/5 anonim válasza:
Ha nem beszélsz hozzájuk, akkor elég jól kell kinézned ahhoz, hogy odamenjenek, mert így a személyiségedből nem sok derül ki. Amúgy is a lányok többsége nem megy oda. Mosolyog, szemez veled, de az első lépés legtöbbször a férfié.
Tehát tetszhetsz nekik, nincs kizárva, de kicsi a lehetőséged így bármire is. Szemezést sem kezdeményezel? Miért nem beszélsz velük?
3/5 anonim válasza:
Biztos van, akinek bejön, engem zavar, ha egy pasi teljesen kuka.
4/5 anonim válasza:
bocsi, de egy ilyen srácot szerintem észre se vennék..
5/5 Fish1 válasza:
Maximum külsőre.
De ha nem beszélsz, hogy ismernének meg? Honnan látnák az értékeidet és azt, hogy mit lehet benned szeretni?
Az odamenés szerintem a pasik dolga. Ha valaki annyira gyáva, hogy nem mer szóbaállni egy csajjal, az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!