Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves hölgyek, ti mit tartoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek, ti mit tartotok ismerkedésnél túlságosan nyálasnak?

Figyelt kérdés

Csak hogy a saját életemből felhozzak néhány példát, mind huszonévesek voltak:

1. eset: ismerkedés egy lánnyal, zenéről beszélgetés közben felhoztam neki, miket hallgatok, s túlságosan nyálasnak tartotta, hogy szívesen hallgatom a nagy sikerű filmek jól sikerült score-jait (azaz azokat a zenéket, amik film közben pl. egy-egy megható jelenet alatt hallhatóak). Steve Jablonsky, Michael Giacchino, Alan Silvestri, Ennio Morricone művei, amelyek egy laikusnak túlságosan "nyálasnak" hatnak. Évekkel később, személyesen kiderítettem, utólag már megbánta az ominózus hölgy, hogy ilyen buta tényezők miatt szakadt meg közöttünk minden.

2. eset: ismerkedés egy lánnyal, egyik közös ismerősünk házibulijáról úgy adódott, hogy nálam aludt, mert messze lakott innen, hétvége volt, busz/vonat nem ment, nálam meg volt szabad hely. túlságosan nyálasnak tartotta, hogy készítettem nagyon finom reggelit, s főztem neki ébresztőre egy meglepi török kávét. Nálam alapból finom kávéval kezdődik a kora reggel, ő viszont ezt a reggeli "rituálét" ignorálta, mert még soha senki sem csinált neki ilyet. Évekkel később, személyesen kiderítettem, utólag már megbánta az ominózus hölgy, hogy ilyen buta tényezők miatt szakadt meg közöttünk minden.

3. eset: ismerkedés egy lánnyal, időközben távozik életem legelső kutyusa. Totálisan tönkrementem néhány hétig, nem akartam kimozdulni semerre sem, viszont ezzel a kedves lánytól nem szándékoztam elzárkózni, továbbra is találkozni szerettem volna vele, ám a jelenlétében nem tudtam megálljt parancsolni, és megkönnyeztem a kis jószágot. Ettől a lány irtóra megijedt. Évekkel később, személyesen kiderítettem, utólag már megbánta az ominózus hölgy, hogy ilyen buta tényezők miatt szakadt meg közöttünk minden.

4. eset: ismerkedés egy lánnyal, egy művészetkedvelő lánnyal. Mivel nekem ezek a művészi dolgok teljesen idegenek, mégis érdekelni kezdtek, mert ismerkedésnél ez teljesen alap, hogy érdeklődik az ember a partner hobbijai iránt. Ámde túlságosan nyálasnak tartotta a véleményeimet egy-egy szép tájképről, városképről, csendéletről, portréről, és visszatetszést keltett számára ez a laikusként "túlzott" belemélyedés. Évekkel később, személyesen kiderítettem, utólag már megbánta az ominózus hölgy, hogy ilyen buta tényezők miatt szakadt meg közöttünk minden.

Soroljak még néhány esetet? Mert most hirtelen ennyi jutott eszembe. Kedves lányok! Ti mit tartotok ismerkedésnél túlságosan nyálasnak?

2015. jún. 10. 17:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A klisés "gesztusaid" és megnyilvánulásaid még hagyján. Ha életben is ilyen tenyérbemászó a stílusod, inkább azzal lehetett baj. Elolvastam és már a hideg rázott tőled, sorry, én is kerestem volna a béna kifogásokat, ha a szép szóból és jelekből nem értetted volna.

Egyedül a 3. szitu érthető, de az is, ha a csaj ezt nem tudta megfelelően kezelni. A többi annyira unalmas, klisés, erőltetett és nyomulós, hogy az inkább csak szánalmas erőlködésnek tűnik. A pedálra ráerősítesz azzal is, hogy évek után is ilyeneken rágódsz és nyomozgatsz. Lépj túl rajta. Ja, hogy nem megy, mert annak ellenére, hogy minden egyes nő, akivel valaha is szóba álltál, rég megbánta a lepattintásodat... de azóta se jött össze senkivel semmi komoly mégse...? Éééérdekes.

2015. jún. 11. 09:45
 12/20 A kérdező kommentje:

#11: Köszönöm, hogy te is beálltál a sorba, miszerint bunkó fаsznak kell lennie egy férfinak, hiszen a fentebbi megnyilvánulások olyan nyálasak, olyan unalmasak, olyan egyhangúak, hogy menekülésre adnak okot. Méltányolom az őszinteségedet, te legalább hangot adsz neki. Turbózd egész nyugodtan a nézetet, hogy nektek elég egy jó nagy pénisz, néhány saller, meg a többi "klisé".

Érdekes, mennyi-mennyi előítélet születik egy bizonyos felhasználónév láttán. :D

No, csak hogy felsötétítsem a nagyérdeműt, nem hiába jegyeztem meg az összes eset legutolsó mondataként, hogy utólag nagyon úgy tűnt a dolog, hogy valamennyien megbánták a korábbi visszahőkölést. Hogyan tudakoltam meg? De miért is olyan fontos ez? Miért fontosak a körülmények? Megtudakoltam, kitudódott, évekkel később találkoztunk, összeültünk egy Fantára, egészen véletlenül a lányok pont azon életszakaszában, amikor egyedülállóak, magányosak voltak. Nyilván nem akkor kezdem zaklatni a delikvens lányokat, amikor boldog párkapcsolatban élnek. Szóval a kedves leányzók saját maguk fogalmazták meg négyszemközt egy-egy hosszabb beszélgetés során, hogy ma már nem ijednének meg, nem tartanák cikinek a fentebb sorolt "nyálaskodásokat", mert megtapasztaltak ennél sokkal borzalmasabb emberi tulajdonságokat is. Lassan 30 évesen mondták ezt, amikor már kopik a szépség, fogy a tekintetek száma az utcán, és hát bizony, ha ló nincs jó a szamár is alapon ilyenkor már mindenbe kapaszkodnának. Egyszóval vagy hirtelen rájuk tört az őszinteségi roham, vagy ugyanúgy hazudoznak tovább, mint azt tették sok-sok évvel ezelőtt. Na? Kedves olvasó! Melyik jobb? Tehát a lényeg, mert itt egyeseket annyira elvakít az irántam érzett gyűlöletük, vagy fene is tudja mijük, hogy a szerencsétlen hozzászóló magát a sátánt látja bennem. Természetesen hibáim nekem is vannak, sosem állítottam magamról, hogy tökéletes lennék, habár törekszem rá. De persze megkapom a "magamét", hogy jó lenne magamba néznem. Nos, miért is?

2015. jún. 11. 11:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Azért, mert ha igaz, amit írsz, akkor valami oka csak van benned is, amiért ilyen nőket fogsz ki. Nem fröcsögni kéne, meg elmebeteg módjára minden nőt hazudozónak nevezni, hanem elgondolkodni azon, hogy miért csak ezeket veszed észre.

De biztos velem van a hiba, hogy egy nőt sem zavartak a "nyálas" dolgaim, és nem látom őket hazudozónak...

2015. jún. 11. 12:10
 14/20 anonim ***** válasza:
93%

Igazán befejezhetnéd ezt a provokálást, de tényleg. Ha ennyire marhára tudod az igazad és mindenkit úgy is csak leüvöltesz aki mást mond, akkor miért teszel fel kérdést?

Veszekedhetnéked van mi?

Rohadtul ráérsz hogy egész nap a gyiken való provokálás teszi ki az életed. Valkai jelenthetne már igazán.

2015. jún. 11. 12:36
 15/20 A kérdező kommentje:
#14: Nekem meg abból van marhára elegem, hogy egész nap azt figyelgeted a paranoiás barátnőcskéiddel — akik azóta sem képesek lenyelni a korábbi sérelmeket — karöltve, hogy mikor milyen kérdéseket pakolok ki. A hozzászólásodat jelentettem, provokálsz, nem a kérdésre válaszolsz. Untig elég volt, hogy ha kirakok akármilyen kérdést, a hozzászólások 80%-a a tiédhez hasonló lomtártöltelék.
2015. jún. 11. 12:51
 16/20 anonim ***** válasza:
93%

10-es válaszoló vagyok. És miért is lomtárba való a válaszok 80%-a? Mert nem kedvedre való? Mi itt leírtuk a válaszainkat 2 oldalon keresztül. Erre te úgy kifakadtál mint egy elmebeteg, hogy a 13-as szavaival éljek.

De ha te ilyen síró-picsogó puhapöts vagy mi a lókukiért vergődsz itt? Rátapintottak a lényegre, provokálni, veszekedni.

Hát nem csoda pajti ha nincs nőd, csaj lennék én is elkerülnélek nagy ívben.

2015. jún. 11. 15:42
 17/20 A kérdező kommentje:

#16: Baromi érdekes, hogy olyan srácokkal tudok nagyon jókat vitatkozni, akiknek totál eltér a véleményük az enyéimtől. Megdumáljuk, felhozzuk egymás ellen az érveket, megpróbáljuk a másikat meggyőzni a saját nézetünkről, ha megy, megy, ha nem megy, akkor nem megy, lezárjuk, nem csapunk nagy ügyet belőle. Ellenben hogy is kezdődött a ti kis vitáitok? Csak nem a lehulladékozással? Deee bizony! És nem az általánosítással, amit te reflexből húznál elő ugye, hiszen abba sosem tartoznak bele a ritka kivételek — az értetlen félkegyelműek meg úgyis vannak olyan idióták, hogy magukra rántják a vizes lepedőt. És még van pofátok olyat állítani, hogy több oldalon keresztül fröcsögtem? Ti mit csináltatok? Ptk.-ból olvastatok fel néhány paragrafust hivatalos eljárás címen? Más szemében a szálkát... De már megint nem a kérdésre válaszolsz! I report you!

#17: A ti haragotok éltet engem, úgyhogy ne szeressetek, mert attól megpusztulok. :D

2015. jún. 11. 18:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok. Visszanéztem magam, sehol nem írtam hogy hulladék lennél, szal ezt benézted. 1. körben leírtam a véleményem, bocs ha fájt ezt gondolom, jöhetnek az ellenérvek tőlem, nem bánom, bár nem jött semmi ésszerű. Amit meg utóbb írtam az a hosszú írásodra volt reakció. Hogy nem igaz b.meg hogy férfi létedre ilyen vagy. Hát mi vagy te valami havibajos nőcike vagy mi? Olyat írnak ami neked nem tetszik aztán rángatózol mint valami centrifuga itt nekünk? Látom a lelki szemeim előtt ahogy csapkodod a klaviatúrádat, míg meg nem születik az ominózus regény :D Most erre mit lehet mást írni?

A csajok véleményével meg mi van? Elvileg hozzájuk szól a kérdés, aztán ha olyan írnak ami nem bejövős rögtön megy a beszólás, hogy száljanak le rólad meg társai. Hát nem tudom, de szerintem nem vagy 100-as, de ééééén már itt nem mondok semmit, mindenki magának hülye :D

2015. jún. 11. 18:26
 19/20 A kérdező kommentje:
Pedig minden azzal kezdődött. Vagy szerintetek azzal, hogy visszaütöttem? Tök fölösleges ezen vitázni, de látod, megint te jöttél ide, te hoztad fel, te durrogsz rajta, inkább a kérdésre válaszoltál volna. De nem! Idejöttél beszóni' nekem, mert képtelen voltál parancsolni a kis netharcos ösztöneidnek. És mellesleg te ilyen alapon lepofázol másokat, ha nyers modorban kifejtik valamiről/valakiről a véleményüket, aminek mellesleg okot sem ad rá, hogy beleüsd a bibsi nózidat? Ócsárolják a homokosokat? Valószínűleg nem fogok egyik oldalra sem állni, mert nincs közöm hozzájuk. Ócsárolják a teniszrajongókat? Valószínűleg nem fogom egyik oldal pártját sem támogatni, mert nem érdekel a tenisz. De te belekotnyeleskedtél téged nem érintő dolgokba. Hogy is hívják ezt? Ja hát persze, megint a szálka és a gerenda esete! Nyugodtan érezd magad különbnek, attól még nem leszel az. A lelki szemeiddel meg mi van? Ahogy látom érelmeszesedésben gyötrődik, olyan "tisztán" lát. A fordított pszichológiát meg tök indokolatlan alkalmazni ellenem, mert alig várod a regényemet, csakhogy reagálhass valami ismét nem a kérdéshez tartozóan. :D Hol írtam én olyat, hogy szálljanak le rólam? Eddig kivétel nélkül minden alkalommal kesztyűt húztam, úgyhogy ez is indokolatlan vád volt. A "százasságomról" meg annyit, hogy szerinted létezik százas alak 1400-1500 köbcenti agytérfogat fölött? :) Írj egyetlen embert, fixálom. Írhatod a válaszregényedet!
2015. jún. 11. 18:56
 20/20 A kérdező kommentje:

Jav. 1: AMI* mellesleg okot sem ad rá...

Jav. 2: reagálhass VALAMIT* ismét...

Sorry. (Magas labda, lecsapod? Na? Kihagyhatatlan lehetőség a klaviatúracsapkodás jóslatára.)

2015. jún. 11. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!