Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért ilyen nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért ilyen nagyon anyagiasak?

Figyelt kérdés
Sokan, (tisztelet a kivételnek! mert azért szerencsére nem mindenki ilyen) folyton azon kattognak, hogy gazdagnak kell lenni, vagy legalább annak látszani. Így akarják magukat jobban érezni, más férfiakhoz képest feljebb helyezni. Ha meg valami nem jön össze, pl. párkapcsolat, akkor arra fogják, hogy az anyagi helyzetük nem elég jó.
2015. jún. 10. 10:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
88%

Valamire mindig fogni kell, lényeg hogy ne ő legyen a hibás...

Amúgy én azon a véleményen vagyok, ha egy férfi csak és kizárólag a pénzével tud magának csajt szerezni az olyan is. Na meg persze a hölgyike is akit megszerzett :)) Valahol nem értem én ezt a logikát. Vesz magának egy nőt. Mert szépíthessük a dolgot, attól még megveszi, kitartja, ezek után mit vár? Örök hűséget, szerelmet? Haha..az ilyen nőcik egyből ugranak másik pasira ha az jobb mint az előző. Szóval, megvette vigye nyugodtan, de aztán viselje el a vele járóját is.

2015. jún. 10. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!