Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy srác ezt írta, és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy srác ezt írta, és nem igazán értem, hogy most elmebeteg lenne?

Figyelt kérdés

Másolom:

"Netán boncoljam fel, vagy nyúzzam meg magamat elevenen, hogy lásd, mi rejtezik bennem? Hogy mit jelentesz, hogy mennyit érsz nekem? Bár, ami ezt illeti, pontosan ezt teszem már, hónapok óta. Minden egyes vers, történet, üzenet, legyen az írásban, vagy szóban, pontosan ez. Szétszaggatom magam, felboncolom magam, majd a legértékesebb részeim ezüsttálcán kínálom fel, és te csak egykedvűen eldobod azt."

És így folytatódik:

"Néha azt érzem, hogy meg kellene ragadnom a hajad, feltekerni a kezemre, majd meghúzni, és kényszeríteni arra, hogy NÉZZ a szemembe. A szem sosem hazudik, és ha meglátnád a tekintetemben azt, amit érzek, azt a fájdalmat, amit okoztál, azt a rajongást és csodálatot, amit irántad érzek, azt a kínt, amitől nem tudok megszabadulni, azt a mérget, ami egész testemet, lelkemet, elmémet fertőzte meg, akkor, ha lenne egy parányi lelkiismereted, valami olyasmi, ami még léleknek is nevezhető, magad futnál el szégyenedben."

És ez a vége:

"Köszönöm, hogy megöltél, újból. Kár, hogy nem jössz ide, és húzod meg a ravaszt. Jobb lenne."

Megmondaná valaki, hogy mi van ezzel?

2015. jún. 9. 09:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Író veszett el benne!:)
2015. jún. 26. 10:16
 12/18 A kérdező kommentje:

Azóta úgy tűnt, hogy normális lett, de megint írt... Mondjuk teljesen kiborultam, és szégyellem is magam miatta.

"Üdvözöllek ebben a szerény kávézóban. Ismerős a hely? Nem? Pedig te voltál az, aki ide kergettél hónapokkal ezelőtt, itt, ahol egyszer elvakít a fény és boldogság, máskor a sötétség és keserűség. Itt, ahol minden nap a legérzékibb mérget szolgálják fel, néha-néha megkegyelmezve nekem pár korty gyógyitallal. Tetszik a látvány? Élvezed? Érzed már te is? Hát üdvözöllek téged az Őrület kávézójában, a TE kávézódban, és örülök, hogy most már te is tagja! Úgyhogy foglalj helyet, töltsük színig poharunkat méreggel, és igyuk ki fenékig egymásét!"

Majd...

"Megragadnám kezeid, és ha nagyon szabadulni akarnál, megragadnám karod, és ha még mindig nem néznél rám, megmarkolnám vállaid, és ráználak, majd megfognám fejed, mindkét kézfejemmel, gyengéden, mégis szorosan, ahogy a legtörékenyebb, legértékesebb porcelánt, és egyetlen percre, egyetlen mértéktelenül hosszú, és fájdalmasan rövid percig hagynám, hogy találkozzunk tekintetünk, és abban az egy szent percben, mindent megtennék, hogy mindenem, amim van, átadjam, és minden, ami benned rejtőzik, felszínre hozhassam. És abban a pillanatban, amikor egymás lelkében fürdünk, alámerülünk egymás mélységének, ahol megszűnik a te és az én, és helyébe lép a mi, akkor, akkor és azután csak nevetnénk. Mint akik megtébolyultak, és ráeszmélnénk, hogy ostobák, idióták, és hihetetlenül kár volt minden, amivel szép lassan megöltük egymást."

2015. jún. 26. 10:40
 13/18 A kérdező kommentje:
Na de a legdurvább a végén volt. "És ha ez nem lenne elég, akkor gyere, tárt karokkal várlak, térden állva, könyörögve, hogy ölj meg, mert abban a törékeny pillanatban, mikor áthatolnánk egymás határain, az élvezet új dimenziói nyilnának meg előttünk, amikor belémhatolnál - a késeddel, és kivájnád a szívem, én lennék a legboldogabb, hogy végre valahára a legintimebb módon érintenél. És ha ez megtörtént, fürödj meg véremben, mártózz meg benne, hogy végre beboríthassalak, átithassalak, balzsamozhassalak - nem csak szavaimmal, és törődésemmel."
2015. jún. 26. 10:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Mit érdekel ez téged?
2015. jún. 26. 10:58
 15/18 A kérdező kommentje:
Mert egyszerűen nem értem miért csinálja
2015. jún. 26. 11:00
 16/18 PearlDiver ***** válasza:
Kérdező, ki ez az illető? Ismered? Vagy milyen kapcsolat van köztetek?
2015. jún. 26. 11:36
 17/18 A kérdező kommentje:

Ismerjük egymást nagyon sok hónapja, néha nagyon kedvelem, néha agyamra megy, néha, mikor ilyeneket csinál én konkrtétan félek, mert ilyenekt nem ír egy normális ember.

Folyton összezavar és kikészít, és nem értem miért teszi ezt velem és hogy mit akar ezzel...

2015. jún. 26. 11:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Pszichatriai eset. Elobb utobb ott fog kikotni. Ha szerencsed van, akkor csak onveszelyes.
2015. jún. 26. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!