Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig csak a legjobb nőknek vannak kigyúrt, sportkocsis pasijaik?
Annyira nevetséges egyébként, hogy a jó kondícióban lévő, sportkocsis férfiakat egyből bunkó parasztnak titulálják, aki kompenzálni akar valamit.
A párom sportoló, jó széles vállakkal. Lesérült, de hogy ne essen össze, ezért kondizik.
Nemrég vett egy autót (sport változtat), és hogy miért ezt? Mert ez tetszett neki.. Semmit nem akar vele kompenzálni, egyszerűen csak imád vezetni, nem szokott gyorsan hajtani, de imádja, hogy ezzel nagyon dinamikusan tud vezetni.
Egy művelt, kulturált 27 éves mérnökről van szó. Én meg jó csaj vagyok.. De nem a pénz és a jó test, ami miatt vele vagyok, pláne hogy a kocsija még meg se volt, mikor mi összejöttünk.
Nevetségesek ezek a feltételezések, komolyan mondom.
És hogy miért vagyok vele? Mert teljesen levett a lábamról a dumájával, személyiségével. Mikor összejöttünk, akkor még fogalmam nem volt róla, hogy mennyit keres.
25N
#16 És ugye miért gondolod, hogy dobni fog? :)
Nem csak azt viszem a kapcsolatba, hogy jó csaj vagyok..azt csak a kérdés miatt írtam bele.
Ő szépnek talál, én meg egészséges önkritikával rendelkezem, tudom mit látok, ha a tükörbe nézek.
Tanult, intelligens, dolgozó nő vagyok. Szeretem őt, gondoskodok róla, nem kergetem őrületbe féltékenységi rohamokkal, egyéb hisztikkel..
Persze történhet bármi, lehet, hogy 10-20-30 év múlva elválnak útjaink, de dolgozunk rajta, hogy ez ne történjen meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!