Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vonzza a nőket?
Nem a monstani éned olyan nagyon f_@sza, hanem az öleb módjára teperős kis szolgalelkű volt használhatatlan, olyan nem kell senkinek. Most vonzódnak hozzád, mert nem hagyod, hogy irányítsanak, ők határozzák meg az értékedet, független vagy. :)
Az viszont téves következtetés, hogy az kell a nőknek, hogy leszarják őket, bunkók legyenek velük, a fenti dolgok enélkül is megnyilvánulhatnak és akkor is ugyanúgy vevők az emberre.
Igazából csak normálisnak kéne lenned.
Egy nő se érdemli meg h teperj utána :D Mire fel??
Végletből végletbe esel, tehát azt mondanám veled van a baj. Egyetértek az előttem szólókkal. Mi nők, nem arra vágyunk, hogy lekezelően bánjanak velünk és tegyenek ránk magasról, de nem is arra, hogy pincsiként ráakaszkodjon valaki a nadrágszárunkra, akit utána lerugdosni sem lehet.
Miért baj az, ha egy nő is élvezi, ha egy kicsit meg kell küzdeni a másikért, nem tálcán kínál rögtön mindent? Szerintem ez így fair és így jó... Mi lenne ha egyszerűen csak normális lennél?
Gondolom mivel a karrierre koncentráltál a nők helyett idáig, így van egy biztos anyagi háttered, ami kívülre is látszik. És itt a csel! Ha van pénzed, nem kell menned a nők után, mert ők fognak tíz körömmel kaparni érted. Olyankor ha kivágod az ajtón, visszamászik az ablakon.
Nem nagy recept, én is ezt csinálom. Első a karrier, utána meg már ha nem tömegközlekedéssel, hanem mondjuk egy BMW-vel vagy egy Audi-val járok, akkor majd lesz esélyem a nőknél, addig próbálkozni is kár, mert le fornak sz*rni magasról ahogy eddig mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!