Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lánnyal sosem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánnyal sosem akarnak komolyabb kapcsolatot, az azért van mert ronda? N/23

Figyelt kérdés

Élőben nagyon nem tudok ismerkedni, de netes társkereséssel sincsenek túl jó tapasztalataim.

A férfiak általában szeretnek velem levelezni, de ami furcsa, a szex vagy hasonló témák sose jönnek szóba. Illetve, akiknél mégis, azokról általában kiderül hogy egy már fix. barátnő mellé "kellenék". Kedvencem az volt akinek már jegyese volt... így meg értelemszerűen semmi sem lesz a dologból.

Nem tudom eldönteni hogy ez azért van, mert valószínűleg nem vagyok 10/10-es, vagy esetleg egyéb ok is közrejátszhat. A gond ott van, hogyha eleve nem tetszem, akkor minek írnak rám? "Lyuk-lyuk" alapon, vagy hogy működik ez? :D

Elnézést ha nagyon életunt feelingje lett a végére, de késő van, és a fészbukon már megint eljegyeztek valakit :D

2015. jún. 6. 23:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a diploma nem egy húdenagy elvárás, és az ismerkedésnél sincs ráírva, hogy ez az elvárása, gondolom nem arról van szó, hogy egy nem diplomásnak nem ír vissza, vagy élőben nem beszél tovább egy sráccal, ha arról kiderül, hogy nem diplomás, úgyhogy nem tudom mit kell itt pattogni, mert ez aligha lehet ok... egyébként szerintem a tálaláson, az öltözködése sok múlik, illetve sajnos az a tapasztalatom, hogyha tetszik egy srác, és rendszeresen, hosszan válaszolok neki, akkor el se jutunk a randiig. Ha meg ilyen sz.rok bele attitűd miatt két napig elfelejtek írni, máris jobban érdeklem.
2015. jún. 8. 13:18
 22/23 anonim ***** válasza:

vagy inkább csak a srác szintekkel jobb pasi mint te ahogy kinézel nőként ezért előző,azért sz**rnak le :D túl magas labda,bocs

a diploma meg rajtatok látszik meg a legkevésbé,tehát ezért nagy elvárás :,D ez a kérdező is olyan buta hogy szégyelli még az árnyéka is.Tipical.

2015. jún. 8. 15:50
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem látom hol van itt a magas labda, amit le kellett volna csapni, max hogy logika nem túl erős. Ha annyival jobb srácok lettek volna, rám se írnak.
2015. jún. 8. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!