Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lánnyal sosem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánnyal sosem akarnak komolyabb kapcsolatot, az azért van mert ronda? N/23

Figyelt kérdés

Élőben nagyon nem tudok ismerkedni, de netes társkereséssel sincsenek túl jó tapasztalataim.

A férfiak általában szeretnek velem levelezni, de ami furcsa, a szex vagy hasonló témák sose jönnek szóba. Illetve, akiknél mégis, azokról általában kiderül hogy egy már fix. barátnő mellé "kellenék". Kedvencem az volt akinek már jegyese volt... így meg értelemszerűen semmi sem lesz a dologból.

Nem tudom eldönteni hogy ez azért van, mert valószínűleg nem vagyok 10/10-es, vagy esetleg egyéb ok is közrejátszhat. A gond ott van, hogyha eleve nem tetszem, akkor minek írnak rám? "Lyuk-lyuk" alapon, vagy hogy működik ez? :D

Elnézést ha nagyon életunt feelingje lett a végére, de késő van, és a fészbukon már megint eljegyeztek valakit :D

2015. jún. 6. 23:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan attól tudsz felnézni valakire, ha van egy tökmindegy milyen diplomája? Hát...
2015. jún. 7. 00:45
 12/23 anonim ***** válasza:
Bizony! Egy büfészakon összeszenvedett diploma tesz egy embert komollyá. Aki 2-3 középiskolai szakot is elvégzett sikeresen műszaki területen, szakmai versenyeken előkelő helyezéseket ért el, ezek mellett még legalább 3-4 OKJ-s képesítést is megszerzett informatikai és műszaki területekről, valamint különféle tanfolyamokat végzett és okleveleket kapott, s két idegen nyelven folyékonyan beszél, az nyilván nem is ember, és nem lehet rá felnézni. Azt hiszem, tényleg ráveszem magamat, hogy megszerezzek végre valami hasznavehetetlen diplomát az ócskábbikak közül.
2015. jún. 7. 01:00
 13/23 anonim ***** válasza:

Sokan azért nem hozzák fel a szexet az elején mert sok nő "jaj ez is csak azt akarja"-ként fogja felfogni.

Na jól van, küldd a képet privátban, és megmondom a véleményem férfi szemmel.

2015. jún. 7. 01:08
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem szoktam képet kérni, de mivel a képet direkt a külsődre hegyezted ki, így küldhetsz egyet. A kérdésedre válaszolva pedig: NEM. Ezer más, sokkal valószínűbb oka lehet.
2015. jún. 7. 01:14
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Közben elolvastam a kommentet, amit írtál, kedves kérdező...

Most már tudom, hogy mi a baj. Nem a külsőd az...

2015. jún. 7. 01:16
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Háát én sem hiszem a kommented után h a külsőd lenne a probléma...
2015. jún. 7. 08:26
 17/23 anonim ***** válasza:
Csajszi, én a diplomás elvárásodat marhaságnak tartom. Azt gondold át.
2015. jún. 7. 08:53
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen igényeid vannak hogy legyen diploma, meg fogadjon el mindent, ne legyen rasszista meg hasonlók.

Diplomától több lesz valaki?

Az a baj hogy ha ezt valaki elhiszi azt már le is lehet minősíteni. Ha akarod mutatok neked olyan embert akinek 3 diplomája van és rokonom mellett dolgozott aki szakmunkás...

2015. jún. 7. 10:21
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy rondának tartanak. De ha gondolod, nekem is küldhetsz egy képet :)

Én nem tudom, hogy fogtad ki azokat a pasikat, akik barátnő meg jegyes mellett leveleztek veled. Ha későn derültek ki, vagy titkolják, azzal nem tudsz mit tenni, esetleg megpróbálhatod megsejteni, hogy valami nem stimmel.

Szerintem sok, olyan tipikus rendes pasi van, aki szingli és szívesen ismerkedne, levelezne. Viszont ne csodálkozz, ha a szex vagy hasonló téma nem jön szóba az elején, egy rendes pasival. Döntsd el, mire vágysz. Egy kemény szexkapcsolatra, vagy egy komolyabb párkapcsolatra? Mert ha komoly párkapcsolatra egy rendes sráccal, akkor az nem a szexszel fog indítani és lehet egy jó darabig fel sem hozza a témát :)

Én is ezt tenném

25F

2015. jún. 7. 10:57
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül a külsőd az oka. Lehet nehezebben nyílsz meg másoknak, érződik esetleg, és ez sok pasinak visszatartó ok. Többen szeretik az egyszerűbb utat sajna. Persze kivételek mindig vannak.

Ami az elvárásaidat illeti. Hát a diploma terén tényleg elég furcsán vélekedsz. Tudod, ha valakinek van egy szakmája amit szívvel lélekkel csinál, ért is hozzá, nem csak kontárkodik, az bizony többet tesz le az asztalra úgymond, mint aki épp csak elvégzett egy akármilyen szakot Attól ő még nem lesz okos, hidd el. Amúgy neked van diplomád? :) Azért az sem mindegy mire fel várod el úgymond.

A külsőségekre meg nem tudok mit mondani, mindenkinek van egy ideálja, neked ez tetszik, kész.

Ha már regisztrálva vagy ilyen oldalra te is írhatsz ám 1-2 levelet, a srácok szokták értékelni. :) Igaz, lehet rá számítani hogy nem érkezik válasz, de ez még ne rettentsen el. /L

2015. jún. 7. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!