Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet még rendes, intellig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet még rendes, intelligens, őszinte, vicces fiúkkal/férfiakkal beszélgetni vagy találkozni? Tudtok esetleg valami ingyenes oldalakat?

Figyelt kérdés
Eddig minden egyes kapcsolatom során én jártam rosszabbul. Hiába szerettem valakit teljes szívemből,ha ő nem viszonozta és inkább félrerépett.

2015. jún. 4. 17:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem vagy az ágyban vadmacska és szinten mindenre nyitott és magas szexuális kultúrájú, akkor minden férfi meg fog csalni egy idő után. 37/F
2015. jún. 4. 18:29
 12/19 anonim ***** válasza:
ha lenyeled a tied vagyok :D
2015. jún. 4. 21:40
 13/19 anonim ***** válasza:

nekem személy szerint a tököm televan ezekkel a kamu kérdésekkel. ha meg valódi akkor:

egyszerűen ilyen vagy mint a legtöbb nő, a szemeteket, rosszfiúkat fogjátok ki, mert ők tudnak titeket behülyíteni, természet részei vagyunk állatok, ennyi

2015. jún. 5. 14:03
 14/19 anonim ***** válasza:

+

5össel egyetértek, nincs olyan nő a földkerekségen aki vevő az őszinteségre! egyszerűen nincs. csak mondják, blabla, hogy mlegfontosabb a kapcsolatban az őszinteség. de az őszinteség megöl minden illúziót, márpediig a nőket csak illúzóval lehet megfogni, ahogyan a férfiakat is. ilyen atermészet. a virág is az illatával színével, páva is a tollával, stb.

2015. jún. 5. 14:06
 15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2015. jún. 5. 15:28
 16/19 A kérdező kommentje:

Nincs az a pénz!!!

2015. jún. 5. 15:28
 17/19 A kérdező kommentje:

Azt azért ne várd el,hogy egész nap a gép előtg üljek!!

Nem válaszoltam,mivel vannak más dolgaim is amiket el kell intéznem. Majd írok ha lesz időm. Amúgy ha ez megnyugtat most olvasom mindenki üzenetét/hozzászólását.

De ha te attól kiakadsz mert nem beszélek veled,mert nincs időm írni vagy mert épp nem vagyok net közelben akkor GRATULÁLOK neked!!!

2015. jún. 5. 21:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Szinte biztos voltam benne, hogy én leszek szerinted a türelmetlen :) Még mindig fenntartom, hogy ha arra van időd, hogy a kérdésedhez írj pár szót, akkor egy üzenetre is juthatott volna idő, pl "nem felejtettelek el, csak most nagyon sok dolgom van, jövő héten tudok valamikor írni.". Ezzel sincs semmi gond, mert tudom mi van. De lehet ez túlzó elvárás, és én vagyok a hülye, hogy ha 5 percet kések valahonnan, arról is szólok, mert a másik se nem gondolatolvasó, se nem lát a jövőbe.
2015. jún. 5. 22:09
 19/19 anonim ***** válasza:

a "nem érek rá, majd jövő héten stb" típusú lányoktól hányingerem van már. ez az a tipikus neten egyszerre sok pasival iserkedem, aki akkor is hazudik amikor kérdez. és nekik ez annyira tiszta dolog, hogy mindhalálig tagadnak és fel vannak háborodva, ha van egy minimális elvárásod, hogy ne kelljen (egy valójában buta lotyó válaszára) egy hétig várni...miközben ő minden nap fent lóg a gyakorin és egész nap nyomja az okostelóját és szarás közben is

ennyi

2015. jún. 6. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!