Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet még rendes, intelligens, őszinte, vicces fiúkkal/férfiakkal beszélgetni vagy találkozni? Tudtok esetleg valami ingyenes oldalakat?
nekem személy szerint a tököm televan ezekkel a kamu kérdésekkel. ha meg valódi akkor:
egyszerűen ilyen vagy mint a legtöbb nő, a szemeteket, rosszfiúkat fogjátok ki, mert ők tudnak titeket behülyíteni, természet részei vagyunk állatok, ennyi
+
5össel egyetértek, nincs olyan nő a földkerekségen aki vevő az őszinteségre! egyszerűen nincs. csak mondják, blabla, hogy mlegfontosabb a kapcsolatban az őszinteség. de az őszinteség megöl minden illúziót, márpediig a nőket csak illúzóval lehet megfogni, ahogyan a férfiakat is. ilyen atermészet. a virág is az illatával színével, páva is a tollával, stb.
Nincs az a pénz!!!
Azt azért ne várd el,hogy egész nap a gép előtg üljek!!
Nem válaszoltam,mivel vannak más dolgaim is amiket el kell intéznem. Majd írok ha lesz időm. Amúgy ha ez megnyugtat most olvasom mindenki üzenetét/hozzászólását.
De ha te attól kiakadsz mert nem beszélek veled,mert nincs időm írni vagy mert épp nem vagyok net közelben akkor GRATULÁLOK neked!!!
a "nem érek rá, majd jövő héten stb" típusú lányoktól hányingerem van már. ez az a tipikus neten egyszerre sok pasival iserkedem, aki akkor is hazudik amikor kérdez. és nekik ez annyira tiszta dolog, hogy mindhalálig tagadnak és fel vannak háborodva, ha van egy minimális elvárásod, hogy ne kelljen (egy valójában buta lotyó válaszára) egy hétig várni...miközben ő minden nap fent lóg a gyakorin és egész nap nyomja az okostelóját és szarás közben is
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!