Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondoltok az olyan lányokról, akiknek ha épp nincsen párjuk, néha belemennek alkalmi dolgokba?
Figyelt kérdés
Ez ribis viselkedés szerintetek?2015. jún. 4. 12:17
12/14 anonim válasza:
Ha velem tennéd, akkor különösen tetszene hogy ilyen vagy;)
13/14 anonim válasza:
Nem az én dolgom , nem tartozik rám és ki vagyok én h ítélkezzek mások felett? :) szóval nem foglalkozom vele ki mit csinál ő élete, ő fog együtt élni és szembenézni a tetteivel.....Viszont ha megkérdeznék tőlem h számomra elfogadható-e ez a viselkedés akkor ki kellene ábrándítanom hiszen az én erkölcsi értékrendembe nem férne bele .23F
14/14 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok és az a tapasztalatom, hogy a mai világban ezt átlagosnak tartják a pasik. Persze egy bizonyos kor felett (17) és egy bizonyos kor alatt (30).
A ribiskedés a megcsalás, pasi háta mögött kavarás, hazudozás stb.
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!