Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a szándéka egy olyan nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szándéka egy olyan nőnek (40+) aki keres, igényli, hogy vele legyek, de közben "döglött hal"?

Figyelt kérdés

40+-osak vagyunk ráadásul. Megismertem Őt egy szórakozóhelyen, Közös tánc, csókolózás. Facebook ismerősség, randi, csók, beszélgetés, megint immár közös buli a szórakozóhelyen, csók, tőnc stb. Aztán szemrehányás, hogy a haverommal is jöttem-mentem, tehát ő igényelt volna engem. Bár pont nem úgy tűnt, a bulin még a haverom is megjegyezte hogy a "csaj" nem úgy viselkedik, mint aki hozzám tartozik. Na a buli után ezt felvetettem, gyakorlatilag egy közös "szemrehányás" alakult ki, mindegyikünk kevestellte a másikat. De ez jó, mert van kötődés - gondoltam. AZtán megint randi, mindent megbeszéltünk, de a randi végén, próbáltam terelni a szót a szex felé és előjöttek ezek a "hullafáradtmunkaután és mindeneazörökkéotthonülőgyereke" dolgok.

Köszi.

Én meg nem egy pajti akarok lenni, aki arra jó, hogy a vízcsapot megszereli vagy tanácsot ad a hajfesték kiválasztásában.

Ja és persze egyikünk sem tizenéves már. De ha nincs meg benne a szikra felém, akkor mit akarhat???

2015. jún. 4. 06:07
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Én sem azt mondom, hogy első-második alkalom után egyből gyakni, de a hülye kifogások meg a pajiztatások nem érdekelnek.

Volt olyan kapcsolatom, ami ívelt. fokozatosan épült fel és kb két hónap múltán voltunk együtt az ágyban először. Semmi gond ezzel, mert éreztem az udvarlásom visszacsatolását.

De tényleg balek, pajti, "jóljönaférfikézaháznál" inkább nem leszek.

Köszönöm mindenki részvételét a beszélgetésben. LEgyen szép napotok.

2015. jún. 9. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!