Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szándéka egy olyan nőnek (40+) aki keres, igényli, hogy vele legyek, de közben "döglött hal"?
40+-osak vagyunk ráadásul. Megismertem Őt egy szórakozóhelyen, Közös tánc, csókolózás. Facebook ismerősség, randi, csók, beszélgetés, megint immár közös buli a szórakozóhelyen, csók, tőnc stb. Aztán szemrehányás, hogy a haverommal is jöttem-mentem, tehát ő igényelt volna engem. Bár pont nem úgy tűnt, a bulin még a haverom is megjegyezte hogy a "csaj" nem úgy viselkedik, mint aki hozzám tartozik. Na a buli után ezt felvetettem, gyakorlatilag egy közös "szemrehányás" alakult ki, mindegyikünk kevestellte a másikat. De ez jó, mert van kötődés - gondoltam. AZtán megint randi, mindent megbeszéltünk, de a randi végén, próbáltam terelni a szót a szex felé és előjöttek ezek a "hullafáradtmunkaután és mindeneazörökkéotthonülőgyereke" dolgok.
Köszi.
Én meg nem egy pajti akarok lenni, aki arra jó, hogy a vízcsapot megszereli vagy tanácsot ad a hajfesték kiválasztásában.
Ja és persze egyikünk sem tizenéves már. De ha nincs meg benne a szikra felém, akkor mit akarhat???
Na igen én is úgy jöttem el a randiról, hogy ugyan szívélyesen elköszöntünk, de én többet nem keresem őt.
(Először megijedtem, hogy bennem a hiba, hogy mindössze ennyit váltok ki egy nőből, akkor biztos elbsaztam, de ezek szerint más is járt már így, ilyen pókhálós frigid csajjal) :D
Szerintem felesleges és főleg visszataszító frigidnek és pókhálósnak minősíteni, csak azért, mert nem úgy alakultak a dolgok, ahogy te szeretted volna.
Egyrészt senki nem vitathatja el tőled az igényeidet, de emellett neked sincs jogod így vélekedni róla (sértődöttségből).
A legtöbb, amit tehetsz, hogy elfogadod a helyzetet. Ha türelmes és figyelmes vagy, bármi lehet, de ha úgy gondolod, erre nincs időd és energiád, akkor lépj tovább.
Leírásod alapján eddig négyszer találkoztatok, nem? Simán lehet, hogy csak nem akar könnyen kaphatónak mutatkozni, és ezzel csak tesztelni próbálja a kitartásodat. Tehát ha "vársz rá", akkor biztos komolyan gondolod a kapcsolatotokat.
Nekem az fura, hogy egy viszautasítás után te már frigidnek könyveled és rá unsz az egészre.. Még ha fölhívott volna magához és valóban megkér a vízcsap megszerelésére, de a közeledésedet elutasítja, akkor megérteném a reakciódat.
40-es nőként a következőket látom:
1. Ebben a korban a nők vágynak valakire, de a bőrükből nem tudnak kibújni. Láttam olyan frigid nőt, akinek erre ment rá a házassága, de attól még folyamatosan új kapcsolatot keres, mert a "bizsergésre" nagyon vágyik.
2. Ebben a korban (is) a férfiak többsége balfék, az udvarlás folyamatát szeretik kihagyni. A nőt ugyanis - bármilyen korú is - meg kell hódítani, nem a sültgalambot várni. A "szexre terelem a szót" a legjobb módja a nő elriasztásának. Helyzetet kell teremteni, addig hódítani, míg magától esik le a nő bugyija. Egy "mindent megbeszéltünk" randi ritkán végződik szexszel, ellenben az olyan randi, amikor a nő királynőnek érzi magát, mert annyi figyelmet, törődést, érintést kap, magától jön meg a kedve.
Az rendben van, hogy nem pajti akarsz lenni, de akkor ne viselkedj úgy!
Ugyan én "csak" 30+os vagyok, de nem szoktam a gyerekem mögé bújva pasikat hülyíteni :)
Szóval írj rám, ha gondolod :D
V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!