Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Éreztétek már úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy nem ti irányítjátok az életeteket? Hogy egyedül vagytok vagy nem?

Figyelt kérdés
Én azt hiszem mindent megteszek érte, hogy legyen párom, de semmi eredménye. Ezzel akkor megbukik az az elv, hogy aki szeretné, az talál párt, nem? Ha meg azt mondjuk, hogy majd jön egyszer, az igazából azt jelenti, hogy semmi hatásunk rá...
2015. jún. 4. 00:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez eleve hülyeség, hogy aki akar az talál párt. Nem, sokkal inkább ha szerencséd van, találsz valakit, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz, ha még nagyobb szerencséd van, akkor kiderül, hogy össze is illetek, ha pedig mocskos rohadt nagy mázlista vagy, akkor hosszú távon is működni fog a dolog. Lehet ugyan erőltetni, de abból szerintem vajmi kevés az esélye, hogy bármi értelmes legyen, amelyik kapcsolat arra épül, hogy a felek nagyon nem akartak egyedül lenni, az nem is jó másra: lesz kapcsolatuk, de ennyi. A jó párkapcsolat az élet kivételes ajándéka, ami nem adatik meg ugyan mindenkinek, viszont nem is létszükséglet - bármennyire is igyekszik a társadalom azzá tenni. Rengeteg más öröm is van még az életben, köztük sok olyan, amit tényleg ki lehet harcolni kitartással és nem csak szerencse kérdése, hogy részesülsz-e belőle.
2015. jún. 4. 01:39
 12/14 anonim ***** válasza:

"Uralod ha elengeded, eléred ha nem kergeted, tiéd ha már nem akarod, megtalál ha nem kutatod."

Lehet ezért jópáran itt megköveznek, mert ahogy elnézem elég pesszimista a légkör, de erre a válasz a Vonzás Törvénye.

Akarsz párt, de nem azért, mert egyedül is jól érzed magad, és akarsz valakit, akivel ezt megoszthatod, hanem azért mert egyedül nem vagy jól. Ezért amikor arra gondolsz, hogy nincs párod, akkor a hiányát erősíted magadban. Az univerzum mindig megadja azt, amit kérsz, de jól kell kérni. Úgy kell élni az életed, mintha már meglenne, boldog lenni. Koncentrálni arra, amit szeretnél, de nem görcsösen, majd elengedni. És amikor már el tudtad engedni, nem görcsölsz rajta, hanem boldog vagy, mert tudod hogy megkapod, akkor meg is érkezik az életedbe.

Tehát kedves mindenki, aki úgy gondolja szerencse kell ahhoz, hogy párt találj, elárulom, hogy nem. Egyszerűen csak nem a hiányát kell erősíteni magadban, hanem azt, hogy valaki van kint neked, aki nemsokára rád talál. És így élni minden egyes napot. És ha ez megvan, el is jön az a valaki :)

Bár itt konkrét férfiről beszél, a gondolatmenet alkalmazható ismeretlen egyénre (akár ideális társra is).

https://www.youtube.com/watch?v=E5rDTkKkZcY

2015. jún. 4. 07:45
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
Ne haragudj 12-es, én azért még nem tartom magam pesszimistának, csak mert a világot kívánságteljesítő dzsinn helyett inkább látom mókamesternek, ami saját szeszélye szerint ajándékoz meg dolgokkal vagy tagadja meg tőlün azokat, felváltva állít elénk megugorható és mmegugorhatatlan akadályokat. Az én filozófiám szerint a világ, ha már megszemélyesítjük, kihív minket, biztat, hogy próbáljuk elérni a boldogságot de közben akadályokat is állít elénk, különben hol maradna az élvezet a játékból? Ez nem pesszimizmus, egyszerűen csak másképp vagyok optimista, mint te. De a lényeg szerintem mindkettőnk mondndójában ugyan az: nem kell kétségbeeseni azon, ha nem kapunk meg valamit. (A kérdezőtöl elnézést az offért)
2015. jún. 4. 15:40
 14/14 Költőnő? ***** válasza:
utolsó+1 :)
2015. jún. 4. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!