Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok boldog, elégedett lenni a saját én szintemen lévő nőkkel?

Figyelt kérdés
Miért nem tudok vonzódni azokhoz a lányokhoz, akik kb. velem egy kategória, csak azokhoz, akiknél esélyem sincs?
2015. jún. 3. 12:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A saját önértékelésedet kéne helyreraknod ahhoz, hogy megtalálhasd a boldogságot. Mi ez, hogy a te szinted? Tűzz ki magad elé egy célt és érd el, aztán gondold újra, hogy ki is vagy te, mit tettél le az asztalra. Utána az ismerkedés is könnyebben fog menni...
2015. jún. 3. 12:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Sok férfitől hallom ezt a szöveget.....és finoman szólva elég szánalmasnak tartom.

Tisztában kell lenni az értékeinkkel és hiányosságainkkal és ennek megfelelően kell ismerkedni.Nem lehetsz mindenben a legjobb, de simán találhatsz olyan Nőt, akinek így is tökéletesen megfelelsz....a kérdés csak az, hogy Ő is megfelel-e Neked. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy olyan terepen ismerkednek ahol esélyük sincs érvényesülni, mert másokat követnek vagy próbálnak utánozni.Olyan helyet kell választani ismerkedéshez, ahol van önbizalmunk és nem a gátlásainkkal harcolunk mert ezt a partner azonnal megérzi rajtunk.

Például ne menj táncos helyre ismerkedni ha full falábú vagy, ne menj strandra ha úszni se tudsz, és még sorolhatnám.

2015. jún. 3. 13:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi volna, ha kitalálnád, miért nincs esélyed azoknál, akik tetszenek és azon változtatnál?
2015. jún. 3. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom Kérdező, én "szintezgetőkkel" biztosan nem kezdenék, mert utálom ezt a fajta gondolkodást...
2015. jún. 3. 14:28
 15/18 A kérdező kommentje:
14-es, és elárulod, hogy mit utálsz rajta, mikor ez a valóság? Társadalmi kísérletekkel is igazolt, hogy általában kb. egy szinten lévő emberek vannak párban.
2015. jún. 3. 14:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdező (#15), ismered azt a fogalmat, hogy "önbeteljesítő jóslat"? Nekem tudod mikor oldódott meg az összes párkapcsolati gondom? Amikor nyíltan felvállaltam, hogy teszek magasról a "fogyasztói társadalom" reklámokkal belénk sulykolt beteg értékrendjére... mert igen hamar kiderült, hogy a másik nemben is vannak olyan emberek, nem is kevesen, akik pont ugyanezt érzik, akiknek pont ugyanúgy felfordul a gyomruk a "suba a subához, guba a gubához" középkori mocsoktól...
2015. jún. 3. 14:39
 17/18 anonim ***** válasza:

én szintben mindenki felett állok ilyenkor mi van? :O igen,alá adom mióta élek :D már akkor alá adtam mikor emberek közé születtem :,D na de komolyra fordítva

általában azt kell elvárni amit tudunk nyújtani,ezt inkább a nők mérik el.Mert ők sokszor elég alacsony szinten vannak,és mégis jót akarnak...ugye ugye.

én sokszor látom hogy jobb pasi vagyok mint egy jónak mondott nő nőben :D ez jó érzés.

2015. jún. 3. 14:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Beszarok ezen amugy. Itt elvileg fenott parkapcsolatokrol van szo nem? Ideje lenne hagyni akkor ezt a szerelem okorseget

Minden hapsi vonzodik a jocsajokhoz. Es minden no a jopasikhoz.

Baromi bonyolult.

Ezzel semmi problema. Ha hosszu ideig eredmenytelenul sundorogsz ilyen csajok korul, akkor elobb utobb megunod, es 'lejjebb' adod.

Azt kell meg tudni, hogy a szintedet is fejlesztheted /pl kepezd magad, sportolj, egyebek/

Az ide irkalo alszent csajoknak meg semmit se higgy el. A hajam egnek all toluk komolyan.

2015. jún. 3. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!