Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek végleg elfelejthetem őt?
Ma van 1 hete, hogy beszélgetek 1 csajszival, egész jól alakultak dolgok, mondta, hogy aranyos vagyok, meg szeretne velem találkozni négyszemközt, és a mai nap írtam egy oltári nagy hülyeséget, teljesen elírtam, és csak később vettem észre.
Annyi a történet
(Mondta hogy ő nem szokta magát sminkelni, erre én hát én szoktam, hisz néhány fiún már láttam.)
Csak azután vettem észre miután el küldtem az üzenetet, nem győztem magyarázkodni hogy mekkora hülye vagyok, és, hogy elírtam, bár nem küldött el, csak annyit írt vissza, hogy "mi van?" meg teljesen sokkalta, és nem értette, és utána én hülye még megkérdeztem hogy "van e még esélyem nála, meg hogy szeretne e még találkozni" Csak annyit írt hogy "erre most nem válaszolok"
Utána egy darabig még beszélgettünk, de most elment aludni. Tudom nagyon groteszk sztori.
Azért ez így elég sarkos és hülye megközelítés.
Egy férfi nem hord szoknyát, nem sminkeli magát és kész.
Van ami férfias és van ami nőies viselkedés.
Miért jó ha ezek a dolgok eggyé olvadnak....? Szerintem jó, hogy van különbség a két nem között. :D
Van olyan hogy elírja az ember valamit
Kérj tőle bocsánatot
írd azt neki azt szereted volna írni
hogy láttál már lányt smink nélkül
Nem ezt szereted volna írni neki?
Ha tényleg szépen,és jól beszélgetettek
akkor előbb utóbb majd ír neked!
Sajnos nem lehet erőltetni egy embert hogy írjon a másikra
tudom hiába várja :(
akkor be le kell törődni
és elvesziteni akivel igazán jót beszélgetünk régen
Minden jót,soksikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!