Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 373 ponttal végleg elfelejthet...

373 ponttal végleg elfelejthetem az orvosit?

Figyelt kérdés
Nem voltam formában,így sikerült.Szeged lenne a cél.Ha tavaly kb 30-40 pontcsökkenés volt tapasztalható,akkor idén is elképzelhető minimális csökkenés?

2014. jún. 23. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

Miért végleg?

Ha nem vesznek fel jövőre is megpróbálhatod.

2014. jún. 23. 10:33
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Azért a 383 is elég durva volt.. fogd fel, hogy ennyi kevés orvosira, próbáld meg jövőre és hajts a maximumra!
2014. jún. 23. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sohasem zárható ki a csökkenés, a többség azonban stagnálásra ill. enyhe emelkedésre számít inkább (én utóbbira). Ilyen drasztikus esés, mint tavaly volt, szinte kizárt idén,többen jelentkeztek és közel hasonló átlagok születtek, mint akkor. Őszintén szólva, ezzel a pontszámmal idén szerintem nem kerülsz be, de nem szégyen újrafelvételizni. Illetve, ha jelöltél 2. helyen gyógyszerészetet, oda azért esélyes.
2014. jún. 23. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Csak ÁOK-ot jelöltél?

Érettségizz még egyszer ősszel és javíts

2014. jún. 23. 11:32
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm,ment a zöld kéz mindenkinek!

Egyetemet mindenképp elkezdem,szüleim nem támogatják az egy év kihagyást.

2014. jún. 23. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Kicsit necces, de még ne mondj le róla teljesen. Simán elképzelhető, hogy még csökken Szegeden 10 pontot, mivel elég szarok lettek az idei érettségik. De ha most nem is jönne össze, akkor jövőre újra megpróbálod. Sokan vannak, akiknek csak másodjára-harmadjára jön össze :)
2014. jún. 29. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Az emeltek statisztikái:

Idén: biosz:60,78 kémia:60,85 fizika:69,35

Tavaly: biosz:65,17 kémia:60,20 fizika:65,33

2014. júl. 17. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!