Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a nők elvileg a rendes, értelmes férfiakat keresik, de valahogy mégis a tapló bunkók mellett kötnek ki?
"Egyébként a nők megtalálják a rendes, értelmes férfiakat, viszont nem kellenek nekik. Kivéve amikor már gyerek meg család kell"
Mivel ez a felnőtt kategória, el lehet mondani, hogy egy felnőtt nő egy komoly kapcsolatban általában már elgondolkozik azon, hogy esetleg az illetővel éli majd le az életét.
Tehát akkor a fentiek értelmében ez azt jelenti, hogy igazán komoly kapcsolatot rendes, értelmes férfiakkal akarnak.
Szerintem egy rendes, értelmes férfit meg nem zavar az, hogy vele nem futó kalandot, szórakozást, hanem komoly kapcsolatot, esetleg családalapítást szeretne a nő.
Ha zavarja, akkor ez a rendes, értelmes férfi azt savallja, hogy nincs akit csak úgy megdughat.
Bizony hogy lehet általánosítani. Ez így van:
Akikhez szexuálisan vonzódnak, azok az Alfák, házastársnak meg a lúzer Béta-Bélát választják, aki nem olyan jóképű, nem olyan izgalmas, de megbízható és jó papuccsá nevelhető.
Elmagyarázná nekem valaki, hogy egy rendes, értelmes férfiban mi az izgalom? A mindennapokban mi az ami felpezsdít vele?
Azt is elmondaná valaki, hogy a tapló bunkó az mégis mit takar pontosan és mégis miért csak ez a két választási lehetőség van? Én azt tapasztaltam (mea culpa), hogy minden ember más és más? Van fekete és fehér, de azért a legnagyobb réteg az szürke. Ki világosabb, ki sötétebb.
Ha csak a feketét és fehéret nézzük vagy az ahhoz közel álló szürkét akkor én úgy gondolom (és sokan mások is, még ha nem is tudatosan), hogy egy olyan pasi aki falja a nőket, mert megteheti és van olyan nő akiért képes mégis a csillagokat lehozni az sokkal sokkal nagyobb dolog, mintha egy jófiú minden egyes kapcsolatában, akár már az elején megteszi ezt minden nőnek. Akkor mitől is lennél te a Nő az életében? Mitől lennél te különlegesebb, mint az előző meg az azt megelőző akikkel pont ugyanezt csinálta?
A legtöbb nő, főleg aki választási helyzetben van a Nő akar lenni annak a pasinak. A másik ok még, hogy az életben mindig vanank célok, mindig van valami amit el akarunk érni, mert csak akkor van motiváció ha cél is van. Ha a Nő akarsz lenni akkor tenned is kell érte folyamatosan, tehát a motiváció adott. A nagyon rendes jófiú mellett nem lesz motiváció. Az pedig baj.
Kérlek ne általánosíts!
Nem mindenki szereti a bunkó férfiakat!
12-es, ez azért úgy mindig elgondolkodtat: hogy lehet egyáltalán elviselni egy papucs férjet? Főleg olyan nő hogy tudja elviselni, aki a határozottabb, erősebb jellemű férfiakhoz vonzódik? Valóban lehetséges, hogy ilyen nő egy papucs mellett le tudja élni az életét?
Nekem egyszer volt egy barátom, aki gyanúsan papucsnak ígérkezett, nem egészen három hónapig húztam mellette, aztán pánikszerűen menekültem.
Látom senkinek nem tetszett az igazság :)
Pedig tetszik nem tetszik az életben pont ez történik amit leírtam.
16 te pont azokat a nőket, példákat írtad le akiknek nem jött össze. Nagyon sok ilyen van, igen.
Az olyan pasiknál akik sok csajt megkaphatnak nem az lesz a nyerő aki hagyja magát megalázni, mint amit szintén te írtál 16-os, de nem is az olyanok mint a tinderes példák.
Volt jó pár olyan pasi az életemben akik sok nőt tönkretettek, nálam viszont ők sírtak térden állva, hogy ne fejezzük be.
Tudjátok kik kötnek ki a jó fiúk mellett?
- Akiknek nincs más lehetősége.
- Akiknek lenne lehetősége, de önbizalomhiányosok és azt hiszik nincs és örülnek ha valaki szereti őket.
- Akiket már annyi csalódás ért, hogy nem bírnak el többet és már csak a nyugalomra vágynak, hogy valaki, akárki szeresse őket is.
- Akik karótnyelt, erkölcsös életet élnek és undorodnak attól akik hétvégente bulizni járnak. Akiknek a szürke hétköznapok tökéletesek és ennek megfelelő párt keresnek maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!