Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
178 cm magas telt nő vagyok, miért mindig a nálam alacsonyabb férfiaknak tetszem?
Nem vagyok sem kövér,sem dagadt,csak olyan testes,és hát a magasságom az csak tetézi a dolgot.
Nagyon bosszantó,hogy az esetek 80%-ában csak alacsonyabb férfiakkal hoz össze a sors,de nekem nem tetszik!
Hiába jóképű,ha alacsony.
Hát nem tudom, nekem a nagydarab szóról azért a széles emberek is szembe jutnak. Az a fajta aki konkrétan szétfolyik...de mindegy nem vitázom tovább, habár a szinonímaszótár szerint is igazam van
de gondolj amit akarsz
Tényleg nagydarab vagyok sajnos.
Rajta vagyok a fogyókúrán,de hát na.
178/84 kg
Mozgok persze,voltam én már régen 100 kg is,de elkezdtem a sportot,és nagyon sokat fejlődtem.
Nagyon sokat bringázok,és jót tesz,tényleg használ sokat,ha komolyan csinálja az ember.
A mozgás az hozzátartozik egyébként az életemhez,hol aktívabb vagyok,hol nem.
Amúgy csak 75 kg-ig akarok lefogyni,mert akkor már szuperül néznék ki,persze kizárólag mozgással és normális kajálással,nem pedig koplalással.
Es mi van a szerelemmel babam? Vagy az a175 folotti csajoknal magassagfuggo?
A 38 eves kislanynak pedig: azert vagy hulye, mert egyreszt, nem magassagfuggo a topszli ujj. Masreszt meg ennyi idosen letapadni 16 eves szinten allati ciki. /finoman fogalmaztam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!