Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 178 cm magas telt nő vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

178 cm magas telt nő vagyok, miért mindig a nálam alacsonyabb férfiaknak tetszem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sem kövér,sem dagadt,csak olyan testes,és hát a magasságom az csak tetézi a dolgot.

Nagyon bosszantó,hogy az esetek 80%-ában csak alacsonyabb férfiakkal hoz össze a sors,de nekem nem tetszik!

Hiába jóképű,ha alacsony.

2015. jún. 1. 16:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
:D Te nem tudom hol élsz. Már miért ne lehetne? Láttál már gömböc csajt, akinek itt ott lóg is a husija? :) Azt te minek neveznéd, ha nem nagydarab? Oké túlsúlyos, molett, telt, sokféleképpen lehet nevezni de akkor sem törékeny vékony, ergó az említett ellentéte. ha egy magas lány vékony formás fenékkel, szép hosszú combokkal, arról neked meg a nagydarab jut eszedbe? Furán vagy összetéve. A magas fiús erős csontozatú csaj már lehet pl nagydarab, azt aláírom. De a kérdező nem írt paramétereket, szóval szerencsétlent ne kezdjétek már nagydarabozni egyből.
2015. jún. 3. 12:17
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted egy 155 cm-es,túlsúlyos nő nagydarab?A magas,túlsúlyos nőket szokás így nevezni,tetszik,nem tetszik,ez van.
2015. jún. 3. 12:27
 23/32 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem tudom, nekem a nagydarab szóról azért a széles emberek is szembe jutnak. Az a fajta aki konkrétan szétfolyik...de mindegy nem vitázom tovább, habár a szinonímaszótár szerint is igazam van

[link]

de gondolj amit akarsz

2015. jún. 3. 12:50
 24/32 A kérdező kommentje:

Tényleg nagydarab vagyok sajnos.

Rajta vagyok a fogyókúrán,de hát na.

178/84 kg

2015. jún. 3. 14:33
 25/32 anonim ***** válasza:
Mozogj sokat. Ha kondiba nem is akarsz menni, futni eljárhatsz, illetve neten is rengeteg alakformáló gyakorlatot találsz. :) Ne szontyolodj el.
2015. jún. 3. 14:52
 26/32 anonim ***** válasza:
5%
hát ...kb majdnem ugyanezek a méreteim :D hát ütőképes vagy te is hallod mit ne mondjak
2015. jún. 3. 14:58
 27/32 A kérdező kommentje:

Mozgok persze,voltam én már régen 100 kg is,de elkezdtem a sportot,és nagyon sokat fejlődtem.

Nagyon sokat bringázok,és jót tesz,tényleg használ sokat,ha komolyan csinálja az ember.

A mozgás az hozzátartozik egyébként az életemhez,hol aktívabb vagyok,hol nem.

Amúgy csak 75 kg-ig akarok lefogyni,mert akkor már szuperül néznék ki,persze kizárólag mozgással és normális kajálással,nem pedig koplalással.

2015. jún. 3. 17:39
 28/32 A kérdező kommentje:
Ja igen,és akkor megtalálnak a 170-175 cm magas 60 kg-os pasik...az ő alkatuk,meg az én alkatom,hát na...
2015. jún. 3. 17:43
 29/32 anonim ***** válasza:
8%

Es mi van a szerelemmel babam? Vagy az a175 folotti csajoknal magassagfuggo?

A 38 eves kislanynak pedig: azert vagy hulye, mert egyreszt, nem magassagfuggo a topszli ujj. Masreszt meg ennyi idosen letapadni 16 eves szinten allati ciki. /finoman fogalmaztam/

2015. jún. 3. 18:38
 30/32 anonim ***** válasza:
17%
Jesszus, egy bálna vagy, és még válogatsz a pasik között? Azért az alacsony pasik próbálkoznak, mert ők érzik ugyannaban a kategóriában magukat, és igazuk is van.
2015. júl. 25. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!