Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
178 cm magas telt nő vagyok, miért mindig a nálam alacsonyabb férfiaknak tetszem?
Nem vagyok sem kövér,sem dagadt,csak olyan testes,és hát a magasságom az csak tetézi a dolgot.
Nagyon bosszantó,hogy az esetek 80%-ában csak alacsonyabb férfiakkal hoz össze a sors,de nekem nem tetszik!
Hiába jóképű,ha alacsony.
Talán onnan,hogy akkor nem zsiráfoznál le egy magasabb lányt. Ez azoknak a szokása, aki alacsonyak és komplexusuk is van mellé. Ha egy pasi magas, és nem is tetszik neki egy magas lány akkor sem kezdni bealázni ilyen szövegekkel...Tudod mindig az jajgat a legjobban akinek a háza ég :)
Habár elképzelhető egy B verzió is, hogy szimplán egy ősbunkó vagy :D Csak nem ráhibáztam?
"Habár elképzelhető egy B verzió is, hogy szimplán egy ősbunkó vagy :D Csak nem ráhibáztam?"
Talált, süllyedt. :-)
Köszönöm.
férfiaknál az átlag magasság 175 körüli. Ezért.
(ha nem világos, több nálad alacsonyabb férfi él a földön)
"attól még hülye maradtál. csak magasabb csajaim voltak,"
Nekem nem kéne alacsonyabb pasi, és ezért nem érzem magam hülyének már megbocsáss :D Rengeteg férfi társadnak szintén fontos hogy ne ő nézzen fel a nőre. Akkor most ők is hülyék?? Hagy ragaszkodjon már mindenki a saját ízléséhez
Fogalomzavaros vagy. Egy alacsony is lehet nagydarab te nagyon okos. Meg egy magas is vékony csinos.
Egyébként még szerencse, hogy a te véleményed is csak egy a több millióból, ha esetleg érdekelne majd mindenképp szólok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!