Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Asperger szindrómásan hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asperger szindrómásan hogyan találhatnék magamnak párt?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Jártam már fiúkkal, de nem tudom miért szakítottak velem. Talán a betegségem az oka? A családomon kívül senki sem tud a betegségemről. Későn kezdtem el beszélni tanulni is. Csendes, visszahúzódó vagyok. Önbizalmam sincs, a betegségemből adódóan azt gondolom magamról nem érek annyit mint a többi ember. Az iskolában is gúny tárgya voltam, szinte sosem volta barátaim. Butának nem vagyok buta, mindig jó tanuló voltam. A párkapcsolataimban is türelmes, engedékeny voltam, nem lógtam mindig a másik nyakán, még is szakítottak velem.
2015. jún. 1. 12:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én szivesen beszélgetek veled!

Nem vagy kevesebb,ne aggódj ezen!

Neked is lesz előbb utóbb barátod!

Szerintem jó a személyiséged,csak kevesen értékelik

vagy éppen nem találtál hasonlókat! Sajnos :(

Minden jót kívánok!

2015. jún. 1. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Bocs az off-ért, de van egy aspergereseknek, autistáknak szóló közösségi oldal, nem tudom ismered-e. Szerintem érdemes lenne regisztrálnod, mert az írásaid alapján ("betegségem", "nem vagyok normális" stb.) jót tenne neked egy hasonlóan működő és talán nyitottabban gondolkodó emberekből álló közösség támogatása. Mellesleg van ott társkereső-topic is.

[link] (A tartalom csak elfogadott regisztráció és bemutatkozás után látható, ennek az az oka, hogy védjék a fórumozók személyes jogait)

2015. jún. 1. 15:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Csomó barátnőm van, szintén 22 évesek, vagy akörül, hiszen én magam is annyi vagyok, akiknek soha nem sikerült egy épkézláb kapcsolatot kialakítani, és a jelenben sincs nekik semmi a láthatáron. És ők határozottan nem aspergeresek, teljesen átlagos lányok.

Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem emiatt vagy szerencsétlenebb a pártalálásban, ez alapból nehéz dolog, hát még ha az emberekkel nehezebben alakítasz ki kapcsolatokat. Az meg ne tévesszen meg, hogy valakinek 22 évesen van partnere, az esetek 80%-ban (csak tipp, lehet, hogy több) nem ők lesznek egymásnak a végső állomás.

2015. jún. 1. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nálad jóval idősebb férfi vagyok, és ilyen dolgokban sajnos én sem tartok sehol sem. Nekem szociális fóbiám van, meg úgy általában is aggódó, szorongó a természetem.
2015. jún. 1. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!