Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire fel van ez a téves elgondolás?
Annyira nem értem a férfiakat, hogy miért sír a szájuk.
Körbenézek a baráti körömben, és az összes lány után fel lehetne nyalni a padlót, és olyan pasijaik vannak, hogy néha én sem hiszem el. Versenyezhetnének, hogy ki a rondább, és igénytelenebb.
Ritka események egyike, amikor olyan férfivel6fiúval jelennek meg az oldalukon akik megütik a szintjüket.
És olyat még nem is láttam, hogy a pasi helyesebb lett volna, mint a lány.
Kérdés a férfiakhoz. Mikor mentetek oda csak úgy egy idegen lányhoz ismerkedni?? Életetekben hányszor tettétek már? Mennyi időt vett el??
Szerintem is.. Jobb lesz belehúzni, mert nagyon karcsú a történet.
Igen, valóban több a férfi fiatalabb korosztályban. 20-30 év között 36000-rel vagyunk többen, ez nagyjából Szekszárd város teljes lakosságának felel meg. Tovább rontja még a dolgot azt is, hogy a 30+ éves férfiak is előszeretettel ismerkednek a 20-30 év közötti lányokkal.
11: Én több százszor mentem már oda lányokhoz ismerkedni. Zérus eredménnyel, mind azonnal elutasított a kinézetem miatt.
Nem olvastam a válaszokat, igy lehet ''megfejtették'' előttem a kérdést. De leírom
Harminc év alatt a férfiak aránya nagyobb, mint a nőké. Csak 40 felett fordul a kocka, mert a férfiak előbb halnak.
Szőval 30 alatt túlkínálat van. A 20 éves nőkre a 30-40 éves férfiak is pályáznak, így mégnagyobb túlkínálat van. Ezért rengeteg a szingli férfi.
Ezért ilyen súlyos a párkeresési kérdéskör a húszas évei elején járó férfiak számára. Ebből világlik ki az is nagyon szépen, mi alapján válogatnak a nők. Nem azért lesz sikeresebb a 24. éves Jucinál a 33 éves Hugó, mert csodálatos lelke van, hanem azért mert már létező egzisztenciát tud felmutatni, miközben a 24 éves Bandi frissdiplomásként épp a kaukcióra gyűj az albihoz.
13 as.
Jól kifogtad a csajokat, elvárok voltak ám feléd.
És neked milyenek voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!