Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire fel van ez a téves elgondolás?

Figyelt kérdés
Miért gondolják néhányan azt, hogy sokkal több egyedülálló férfi van, mint nő? Hiszen a nemek eloszlása kb. egyenlő, így a matek csak abban az esetben jöhetne ki, ha sok olyan férfi lenne, aki egyszerre több nővel van párkapcsolatban, ez pedig nem így van.

2015. máj. 31. 23:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%

Annyira nem értem a férfiakat, hogy miért sír a szájuk.

Körbenézek a baráti körömben, és az összes lány után fel lehetne nyalni a padlót, és olyan pasijaik vannak, hogy néha én sem hiszem el. Versenyezhetnének, hogy ki a rondább, és igénytelenebb.

Ritka események egyike, amikor olyan férfivel6fiúval jelennek meg az oldalukon akik megütik a szintjüket.

És olyat még nem is láttam, hogy a pasi helyesebb lett volna, mint a lány.

Kérdés a férfiakhoz. Mikor mentetek oda csak úgy egy idegen lányhoz ismerkedni?? Életetekben hányszor tettétek már? Mennyi időt vett el??

Szerintem is.. Jobb lesz belehúzni, mert nagyon karcsú a történet.

2015. jún. 2. 18:53
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen, valóban több a férfi fiatalabb korosztályban. 20-30 év között 36000-rel vagyunk többen, ez nagyjából Szekszárd város teljes lakosságának felel meg. Tovább rontja még a dolgot azt is, hogy a 30+ éves férfiak is előszeretettel ismerkednek a 20-30 év közötti lányokkal.

11: Én több százszor mentem már oda lányokhoz ismerkedni. Zérus eredménnyel, mind azonnal elutasított a kinézetem miatt.

2015. jún. 2. 21:32
 13/18 anonim ***** válasza:
36%
Nekünk jól kell kinézni, jó és rosszfiúnak is kell lenni egyszerre. Igényesnek, de nem túlzottan, viccesnek, de komolynak is, kigyúrtnak, de nem undorítóan, legyél vagány és papucs egyben, akit lehet mutogatni, de a lány szülei elviseljék stbstbstb+ eleget tenni az egyéni elvárásoknak. Ha ezek megvannak, akkor oda lehet menni udvarolni, meg fűzni a csajt ne túl gyorsan, mert az túl rámenős, ne is legyél túl lassú, mert addig lecsapják a kezedről. Majd egyenesen őszintén megmondani a valót, aztán egy láthatatlan gesztusból kitalálni hogy tetszel-e a kiszemeltnek. Ha ezt nem veszed észre, akkor ostoba és érzéketlen vagy, és jön az egyértelmű NEM.
2015. jún. 6. 14:08
 14/18 anonim ***** válasza:
34%
Az 5-ös könnyen beszél. Nem hiszem, hogy valaha átélte volna azt, amit a "siránkozó fiúcskák."
2015. jún. 14. 11:46
 15/18 anonim ***** válasza:
63%

Nem olvastam a válaszokat, igy lehet ''megfejtették'' előttem a kérdést. De leírom

Harminc év alatt a férfiak aránya nagyobb, mint a nőké. Csak 40 felett fordul a kocka, mert a férfiak előbb halnak.

Szőval 30 alatt túlkínálat van. A 20 éves nőkre a 30-40 éves férfiak is pályáznak, így mégnagyobb túlkínálat van. Ezért rengeteg a szingli férfi.

Ezért ilyen súlyos a párkeresési kérdéskör a húszas évei elején járó férfiak számára. Ebből világlik ki az is nagyon szépen, mi alapján válogatnak a nők. Nem azért lesz sikeresebb a 24. éves Jucinál a 33 éves Hugó, mert csodálatos lelke van, hanem azért mert már létező egzisztenciát tud felmutatni, miközben a 24 éves Bandi frissdiplomásként épp a kaukcióra gyűj az albihoz.

2015. jún. 14. 13:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Talán mert több férfi vallja magát egyedülállónak egy olyan (laza) kapcsolatban, ahol a másik fél, a nő, ezt kapcsolatnak "érzi".
2015. nov. 1. 18:02
 17/18 anonim ***** válasza:

13 as.

Jól kifogtad a csajokat, elvárok voltak ám feléd.

És neked milyenek voltak?

2015. nov. 1. 18:04
 18/18 anonim ***** válasza:
csak egy kis őszinteség, meg elfogadás. az hogy egy kis kikapcsolódás,nyugalom kerüljön az életembe, ne még több nyűg és ideg.
2015. nov. 1. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!