Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem szoktátok azt érezni a sikertelen randik után, hogy nektek nem fog már összejönni egy normális párkapcsolat?
Nem, nem szoktam így érezni. Miért is érezném?
Azért mert egyvalakinek nem vagyok az esete, vagy ő nem az esetem, vagy a körülmények nem stimmelnek?
Én olyan férfira vágyom, aki az esetem, és akinek én is az esete vagyok, és a körülmények is stimmelnek, akkor miért venném kudarcnak, ha egy olyan pasival nem lesz kapcsolatom, aki ezeknek a kritériumoknak nem felel meg?
Ennyi erővel amiatt is kellemetlenül érezhetném magam, hogy az utcán naponta szembejövő több száz ismeretlennel nem lesz párkapcsolatom.
Én EGY férfira vágyom, és kitartóan keresem. :)
40N
Semmiképpen nem akarok okoskodni, de a legjobb, amit tehettek, hogy nem görcsöltök a "társkeresésen", főleg nem az interneten.
Találjátok meg a módját annak, hogy fizikailag is elfáradjatok a nap végére, fokozatosan emeljétek a testmozgásra fordított időt. A sportba elég sok energiát bele lehet ölni, cserébe sokkal jobban fogjátok érezni magatokat, a javuló testtónus, a fittség büszkévé tesz majd, növeli az önbizalmat, amire a válaszok alapján sokaknak szüksége van.
Nem mellesleg a sportolás mellékhatásaként megismerhettek új embereket, akikkel meglesz minimum egy kapcsolódási pont.
Egyszer csak be fog esni valaki a kapun. Ha tetszik, beengeded, ha nem, akkor elküldöd. Aztán jön más.
Ne legyen görcs, és ne fecséreljétek az időtöket az internetes profilokat bújva. Irán a friss levegő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!