Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én vagyok anyagias és szemét, mert nem jönnék össze egy 18 éves fiúval?
Értem mit akartál a "kissrác" tudtára hozni az anyagiak sorolásával de tényleg nagyon rosszul sikerült lekommunikálnod így igen, tűnhetsz anyagiasnak és szemétnek. Az a gond, hogy a 18 évesnek az anyagiak sorolása nem azt jelenti, hogy te egy kapcsolattól már nem csak a bulizást, szexet várod el hanem lassan a családalapítást, önálló életet hanem, hogy egy anyagias ribi vagy, hiába van saját megtakarításod, autód, stb. Esetleg tényleg inkább arra kellett volna a mondandód kihegyezni, hogy drága tündérbogár és 2 év múlva elveszel és szülhetek 2-3 gyereket amíg te dolgozol, hogy a gyerekeinket otthon gondozhassam 1-2 évig a bölcsi, ovi előtt? Mert akár tetszik akár nem ez a 18 éves csak a "jóbőrt" látja benned, akivel jól lehetne szórakozni, komoly tervei nagyon valószínű, hogy nincsenek. Ez látszik is az azért vagy idősebbel, mert kocsija van megjegyzésből.
18 évesen még nekem is az volt a fontos, hogy helyes legyen a srác meg jópofa. 23 évesen, hogy legyen munkája ha már nekem is van. 25-26 évesen pedig, hogy szeretne-e házasságot, gyerekeket? Változnak a preferenciák, amiket az ember elvár egy kapcsolattól. Na neked ezeket nem sikerült megfelelően lekommunikálni. Esetleg ezzel tudnál javítani a barátok előtt, hogy nekik már jobban adod elő és nem mellékes infó, hogy amúgy szereted a párod.
alapvetően csak azt nem írta le a kérdező,hogy bejön neki a kis tini 18 éves gyerek , de azért vinnyog,mert nem keres meg nincs pénze,autója
kb ennyi a sztori kár is a klaviatúrát koptatni az ilyenre,ha annyira nem érdekelne az se érdekelne mit mondanak meg milyen showdert lök a kis seggdugasz,hanem valóban az életeddel,pároddal,család,lakás etc. törődnél
És ha bejön neki, akkor mi van? Ha odajönne hozzám a helyes srác a metróról se tudna elvinni egy komoly kapcsolatból.
Tök mindegy mit mondok, elkönyveltétek a kérdezőt valaminek, csak azt nem akarjátok felfogni, hogy ebben a két életszakaszban tök máshol tartanak az emberek. Nekem is állandóan pénz, munka, rezsi, hitel, stb. körül forognak a gondolataim, amíg egy tininek ezek még távoli kilátások, amivel nem is akarnak foglalkozni, ahogy gyereket se akar majd a srác pár éven belül.
Kérdező, magyarázd meg a barátaidnak, hogy is értetted ezt, valószínű meg fogják érteni. A kis srác pedig keres majd mást.
Engem egy szemétláda gyávának nevezett mert nem akartam szexelni vele - aki ráadásul nős, két kisgyerekkel.
Mondjuk én magasról teszek a véleményére, egy ilyen alaké engem amúgy sem érdekelne. De nem is kérdezgettem itt hogy tényleg gyáva vagyok-e..
ha nem adsz a véleményére minek tartod még mindig magadban?
valahol mélyen belül számít ez neked.
Máshogy kellett volna fogalmaznod, ez így elég gáz. Amikor a kocsit emlegette, azt kellett volna először mondanod hogy bocs, de 1) a te dolgod és nem az övé miért jársz vele de 2)szerelmes vagy belé 3)hamar családot szeretnél és ehhez kell az is, hogy a társad dolgozzon. Így nem hangzott volna úgy, mintha csak a pénz számítana.
Amúgy ez, hogy " 1 18 évessel milyen életem lehetne?" - régen 18 évesen dolgoztak a fiúk és van, aki ma is. Az én párom fiatalabb nálam, ő is "kis" 18 volt, mikor összejöttünk, akkor végzett a suliban. El is kezdett dolgozni utána, én is dolgoztam/dolgozok és jó életünk van. Lehet érett és felelősségteljes 1 18 éves is. Családot is akarhat, mi már az elején beszéltünk ezekről a dolgokról. Soha, senki nem röhögött körbe, elfogadták a döntésem. Pedig van 1 bátyja is, korban idősebb nálam és ő is hajtott rám de mégsem őt választottam. Pedig ő anyagilag jobban állt akkor még. Egyébként a srác barátai rád haragudnának akkor is, ha szebben fogalmazol, vagy más indokkal. Egész egyszerűen azért, mert az Ő barátai, nem a tieid. Ne foglalkozz velük, nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!