Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most tényleg én vagyok anyagia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én vagyok anyagias és szemét, mert nem jönnék össze egy 18 éves fiúval?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, a baráti köröm egyik tagjának az öccséről van szó, aki állítólag teljesen szerelmes belém. Pár hete udvarol, nyomul rám, sokszor már nagyon idegesítő mértékben. Mindezt annak ellenére hogy nekem több éves kapcsolatom van. Én nem bíztattam soha, csak természetesen kedves voltam vele, de nem nagyon vette a lapot hogy nincs esélye nálam. Külsőre amúgy semmi gond vele, elég helyes srác. De aztán egy idő után bekattant, és nekem esett, hogy nem érti miért vagyok a barátommal, mert az milyen ronda, és egy lúzer, és hogy ő ezerszer jobb nála...és hogy biztos csak azért vagyok vele mert idősebb és van kocsija. Na ezzel felhúzott, és elmondtam neki, hogy kb pontosan ez a helyzet. Azon kívül hogy szerelmes vagyok belé, és én nem tartom rondának, igenis fontos hogy felnőtt férfi, évek óta dolgozik, megvesz magának bármit amit akar, és hamarosan össze is fogunk költözni, esetleg gyereket is szeretnénk pár év múlva. És hogy ne haragudjon, de nincs kedvem egy iskolás kisfiút eltartani. Énis évek óta dolgozok, teljes munkaidőben, van félretett pénzem, és egy saját kis autóm, fizetek lakástakarékot, szeretnék minnél hamarabb önálló életet. Most egy 18 évessel milyen életem lehetne? A családom is körberöhögne. Aztán a srác elmesélte a barátainknak ezt a beszélgetést, és ők is rám haragszanak, hogy ezt nem így kellett volna megmondani, mert ebből az látszik hogy nekem csak az anyagiak fontosak.
2015. máj. 28. 12:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%

Értem mit akartál a "kissrác" tudtára hozni az anyagiak sorolásával de tényleg nagyon rosszul sikerült lekommunikálnod így igen, tűnhetsz anyagiasnak és szemétnek. Az a gond, hogy a 18 évesnek az anyagiak sorolása nem azt jelenti, hogy te egy kapcsolattól már nem csak a bulizást, szexet várod el hanem lassan a családalapítást, önálló életet hanem, hogy egy anyagias ribi vagy, hiába van saját megtakarításod, autód, stb. Esetleg tényleg inkább arra kellett volna a mondandód kihegyezni, hogy drága tündérbogár és 2 év múlva elveszel és szülhetek 2-3 gyereket amíg te dolgozol, hogy a gyerekeinket otthon gondozhassam 1-2 évig a bölcsi, ovi előtt? Mert akár tetszik akár nem ez a 18 éves csak a "jóbőrt" látja benned, akivel jól lehetne szórakozni, komoly tervei nagyon valószínű, hogy nincsenek. Ez látszik is az azért vagy idősebbel, mert kocsija van megjegyzésből.

18 évesen még nekem is az volt a fontos, hogy helyes legyen a srác meg jópofa. 23 évesen, hogy legyen munkája ha már nekem is van. 25-26 évesen pedig, hogy szeretne-e házasságot, gyerekeket? Változnak a preferenciák, amiket az ember elvár egy kapcsolattól. Na neked ezeket nem sikerült megfelelően lekommunikálni. Esetleg ezzel tudnál javítani a barátok előtt, hogy nekik már jobban adod elő és nem mellékes infó, hogy amúgy szereted a párod.

2015. máj. 28. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:
11%

alapvetően csak azt nem írta le a kérdező,hogy bejön neki a kis tini 18 éves gyerek , de azért vinnyog,mert nem keres meg nincs pénze,autója

kb ennyi a sztori kár is a klaviatúrát koptatni az ilyenre,ha annyira nem érdekelne az se érdekelne mit mondanak meg milyen showdert lök a kis seggdugasz,hanem valóban az életeddel,pároddal,család,lakás etc. törődnél

2015. máj. 28. 13:27
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

És ha bejön neki, akkor mi van? Ha odajönne hozzám a helyes srác a metróról se tudna elvinni egy komoly kapcsolatból.

Tök mindegy mit mondok, elkönyveltétek a kérdezőt valaminek, csak azt nem akarjátok felfogni, hogy ebben a két életszakaszban tök máshol tartanak az emberek. Nekem is állandóan pénz, munka, rezsi, hitel, stb. körül forognak a gondolataim, amíg egy tininek ezek még távoli kilátások, amivel nem is akarnak foglalkozni, ahogy gyereket se akar majd a srác pár éven belül.

Kérdező, magyarázd meg a barátaidnak, hogy is értetted ezt, valószínű meg fogják érteni. A kis srác pedig keres majd mást.

2015. máj. 28. 13:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem egy szemétláda gyávának nevezett mert nem akartam szexelni vele - aki ráadásul nős, két kisgyerekkel.

Mondjuk én magasról teszek a véleményére, egy ilyen alaké engem amúgy sem érdekelne. De nem is kérdezgettem itt hogy tényleg gyáva vagyok-e..

2015. máj. 28. 14:13
 15/19 anonim ***** válasza:

ha nem adsz a véleményére minek tartod még mindig magadban?

valahol mélyen belül számít ez neked.

2015. máj. 28. 14:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Ott hibaztal hogy magyarazkodtal neki. Azok utan amiket irtal nem ugy tunik hogy tiszta a gondolkodasa.
2015. máj. 28. 14:22
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
"Aztán a srác elmesélte a barátainknak ezt a beszélgetést, és ők is rám haragszanak," Ezt olvastátok? Ki mondta, hogy a kissrácon kattog? De egy baráti kört elveszíteni egy éretlen kis kö... miatt aki nem érti meg hogy annak is lehet párkapcsolata aki nem nyerné meg a mr. széparcú versenyt és még annyit sem ért a világból, hogy azért mert Ő akar valakit az nem jelenti automatikusan azt, hogy őt is akarják. Persze, akinek a barátai ezért lekopnak..
2015. máj. 28. 16:15
 18/19 anonim ***** válasza:

Máshogy kellett volna fogalmaznod, ez így elég gáz. Amikor a kocsit emlegette, azt kellett volna először mondanod hogy bocs, de 1) a te dolgod és nem az övé miért jársz vele de 2)szerelmes vagy belé 3)hamar családot szeretnél és ehhez kell az is, hogy a társad dolgozzon. Így nem hangzott volna úgy, mintha csak a pénz számítana.

Amúgy ez, hogy " 1 18 évessel milyen életem lehetne?" - régen 18 évesen dolgoztak a fiúk és van, aki ma is. Az én párom fiatalabb nálam, ő is "kis" 18 volt, mikor összejöttünk, akkor végzett a suliban. El is kezdett dolgozni utána, én is dolgoztam/dolgozok és jó életünk van. Lehet érett és felelősségteljes 1 18 éves is. Családot is akarhat, mi már az elején beszéltünk ezekről a dolgokról. Soha, senki nem röhögött körbe, elfogadták a döntésem. Pedig van 1 bátyja is, korban idősebb nálam és ő is hajtott rám de mégsem őt választottam. Pedig ő anyagilag jobban állt akkor még. Egyébként a srác barátai rád haragudnának akkor is, ha szebben fogalmazol, vagy más indokkal. Egész egyszerűen azért, mert az Ő barátai, nem a tieid. Ne foglalkozz velük, nem érdemes.

2015. máj. 28. 17:07
 19/19 anonim ***** válasza:
* utolsó mondatot főleg fiúkra értem. a fiúk általában egymás mellett fognak kiállni
2015. máj. 28. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!