Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kellene tennem élvezzem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem élvezzem a helyzetet vagy mondjam el neki h bennem kezdenek megváltozni a dolgok?

Figyelt kérdés

Sokat jelentene a tanácsotok...

Pár hónapja megismertem egy lányt nagyon jól elvoltunk beszélgettünk találkozgattunk

most utóbbi 2 alkalommal a dologból szex is lett, de ő nem akar kapcsolatot pedig minden téren nagyon jól kijövünk egymással.

ha nem találna vonzónak gondolom nem akarná velem a szexet sem és nem lenne a társaságomban ha ráér...

Én megpróbálnám vele a kapcsolatot, mert nagyon nehéz még egy ilyen nőt találni mint amilyen ő!

Én 24 éves vagyok a lány 23 éves.

2015. máj. 27. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

*Megjegyzem nem vagyok szerelmes tudom kezelni a dolgot...

Ugye nem haragszol meg a megjegyzésért, de én ezt nem így látom:DD

2015. máj. 27. 21:10
 12/17 A kérdező kommentje:

mivel nem nem erőltethetem rá a dolgot ezért ezt kell elhitetnem magammal...

Így ha nem lesz több a dologból akkor nem fogok annyira padlóra kerülni.

2015. máj. 27. 21:12
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

Csak egy kis biztatás: a nők alapvetően érzelmes lények, akiknek a csaxex dolog nem szokott annyira feküdni, és előbb-utóbb általában ők akarnak többet. ;) Nőci vagyok, tudom, hogy így vagyunk bekötve. Olyannal a lehető legritkábban szexelünk, akitől aztán tényleg semmit nem akarunk. Mármint hogy nekünk több kell puszta szexnél. Ergo vagy kifogtál egy lánybőrbe bújtatott fickót, vagy te leszel a nyerő. :) Szerintem.

Csak gondolkodásképp: szokott magától írni? Kérdez felőled? Szokta kérni a talit? Mert ha igen, tuti érdekled. Csak ne ronts ajtóstul a házba, ezzel még el lehet rontani a dolgokat, várd, hogy kialakuljanak az érzelmek.

2015. máj. 27. 23:20
 14/17 A kérdező kommentje:

Mivel államvizsgára készül nem ír túl gyakran de ha több napig nem jelentkezek akkor ír és érdeklődik

Az első ilyen alkalomkor is ő kezdeményezett én csak folytattam előtte majd 1 hónapig nem beszéltünk mert megbántottam és a szívére vette a dolgot...

utána én kerestem de pár nap szüneteket tartok tudom h tanul...

most hétvégén szombaton a találkát lemondta mondván h fáradt de vasárnap ő érdeklődött h csinálunk-e valamit.

Nem nagyon beszélgetünk fb-on én nem szeretem annyira a személytelen beszélgetést....

Jobban szeretem mikor a szemébe nézhetek hallhatom a hangját a partnernek na meg a testbeszéd is sokat elmond

2015. máj. 28. 17:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is várnod kell rá, államvizsgáig biztosan. VOlt már pár hozzászóló itt a gyakorin, aki szintén hasonló beállítottságú lánynál elmondta, hogy mit érez. Majd ezután megjelent a kérdése a gyakorin, hogy mit tegyen, mert a kiszemeltje egyszerűen már nem beszél vele, nem ír, stb. stb.
2015. máj. 29. 01:22
 16/17 A kérdező kommentje:

Tegnap is ő keresett filmezés volt tervben de folyamatosan hívogatták telefonon így csak egy hosszú beszélgetés lett belőle és érzi tudja h én másképp tekintek rá... Rá is kérdezett de nem érzek szerelmet iránta nem akarok szerelmet érezni míg ő nem akar ettől a kapcsolattól többet.

Inkább afféle szeretet kötődést érzek...

Azt mondta h valami hiányzik belőlem szeret velem lenni imádja a beszélgetéseket az együtt töltött időt a szex is jó bár van hova fejlődni mert kicsit feszült vagyok...

2015. máj. 30. 22:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Ami az érzést illeti,az vagy jön vagy nem. és nem az akaráson múlik,max bevallod magadnak,vagy nem. Ami a szexet illeti,több lazaság,és odafigyeéls rá,és mindjárt nem kell annyit "fejlődni"
2015. jún. 1. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!