Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem élvezzem a helyzetet vagy mondjam el neki h bennem kezdenek megváltozni a dolgok?
Sokat jelentene a tanácsotok...
Pár hónapja megismertem egy lányt nagyon jól elvoltunk beszélgettünk találkozgattunk
most utóbbi 2 alkalommal a dologból szex is lett, de ő nem akar kapcsolatot pedig minden téren nagyon jól kijövünk egymással.
ha nem találna vonzónak gondolom nem akarná velem a szexet sem és nem lenne a társaságomban ha ráér...
Én megpróbálnám vele a kapcsolatot, mert nagyon nehéz még egy ilyen nőt találni mint amilyen ő!
Én 24 éves vagyok a lány 23 éves.
*Megjegyzem nem vagyok szerelmes tudom kezelni a dolgot...
Ugye nem haragszol meg a megjegyzésért, de én ezt nem így látom:DD
mivel nem nem erőltethetem rá a dolgot ezért ezt kell elhitetnem magammal...
Így ha nem lesz több a dologból akkor nem fogok annyira padlóra kerülni.
Csak egy kis biztatás: a nők alapvetően érzelmes lények, akiknek a csaxex dolog nem szokott annyira feküdni, és előbb-utóbb általában ők akarnak többet. ;) Nőci vagyok, tudom, hogy így vagyunk bekötve. Olyannal a lehető legritkábban szexelünk, akitől aztán tényleg semmit nem akarunk. Mármint hogy nekünk több kell puszta szexnél. Ergo vagy kifogtál egy lánybőrbe bújtatott fickót, vagy te leszel a nyerő. :) Szerintem.
Csak gondolkodásképp: szokott magától írni? Kérdez felőled? Szokta kérni a talit? Mert ha igen, tuti érdekled. Csak ne ronts ajtóstul a házba, ezzel még el lehet rontani a dolgokat, várd, hogy kialakuljanak az érzelmek.
Mivel államvizsgára készül nem ír túl gyakran de ha több napig nem jelentkezek akkor ír és érdeklődik
Az első ilyen alkalomkor is ő kezdeményezett én csak folytattam előtte majd 1 hónapig nem beszéltünk mert megbántottam és a szívére vette a dolgot...
utána én kerestem de pár nap szüneteket tartok tudom h tanul...
most hétvégén szombaton a találkát lemondta mondván h fáradt de vasárnap ő érdeklődött h csinálunk-e valamit.
Nem nagyon beszélgetünk fb-on én nem szeretem annyira a személytelen beszélgetést....
Jobban szeretem mikor a szemébe nézhetek hallhatom a hangját a partnernek na meg a testbeszéd is sokat elmond
Tegnap is ő keresett filmezés volt tervben de folyamatosan hívogatták telefonon így csak egy hosszú beszélgetés lett belőle és érzi tudja h én másképp tekintek rá... Rá is kérdezett de nem érzek szerelmet iránta nem akarok szerelmet érezni míg ő nem akar ettől a kapcsolattól többet.
Inkább afféle szeretet kötődést érzek...
Azt mondta h valami hiányzik belőlem szeret velem lenni imádja a beszélgetéseket az együtt töltött időt a szex is jó bár van hova fejlődni mert kicsit feszült vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!