Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen nehéz megfelelő társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Good boy kérdése:

Ilyen nehéz megfelelő társat találni? 29F

Figyelt kérdés
Sziasztok, 29 éves katolikus férfi vagyok. Nyitott, kedves, barátságos,közvetlen,nyugodt, őszinte, megbízható, életvidám, bátor. Sportolok, 4 nyelvet beszélek, rendezett életem van, világot járok és mégsem találok hozzám hasonló társat immár 3 éve. Ilyen nehéz tényleg ?

2015. máj. 27. 19:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Angol,német,szerb,spanyol.
2015. máj. 31. 01:15
 12/15 B321 válasza:
Nincs egyszerű dolgod, elismerem. Hasonló helyzetben vagyok lányként, ugyanígy 4 nyelvet tanulok, sportolok, próbálok ismerkedni de valahogy még nem találtam senkit. Szerintem ha kimondod, hogy a szexnek a házasságban van a helye, megijednek a lányok. Tőlem meg a fiúk... Mondjuk azt sajanálom, hogy nem vagy 5 évvel fiatalabb:)))
2015. aug. 18. 16:42
 13/15 A kérdező kommentje:
és mennyire meg tudnak riadni attól ,hogy no sex :-) pedig ha megismernék a lelki dolgokat a testiek előtt jobban. A lelki egymásra találás mennyire de mennyire erősebb !
2015. aug. 19. 18:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért a leírásból ítélve önbizalomból sem szenvedsz hiányt... :D Valamit nagyon rosszul csinálsz, ha a leírt dolgok igazak. A társkeresésben nem elég, ha egyszerűen "jó ember" vagy, kell a szerencse és a megfelelő hozzáállás is. Ne szégyellj sokat randizni, "miért ne" alapon ismerkedj azokkal a nőkkel is, akik csak egy picit is bejönnek, sosem lehet tudni, hogy kiben sikerül megismerned a lelki társad. Szerintem túl magasak lehetnek az elvárásaid is az ismerkedés elején. Én minden randimra úgy mentem el, hogy "miért ne, egy próbát megér". Aztán ha nem volt oké, megmondtam, hogy szerintem nem egymás keressük. A többség normálisan viselte.

A csajozást/pasizást (társkeresést) is tanulni kell.

Most házasodok, a 2. pasimhoz megyek hozzá, 26 éves katolikus nő vagyok.

2015. aug. 20. 08:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem értem miért abnormális az, ha valaki házasság elött nem szexel. Szerintem ez lenne az ideális. Én nem vagyok katolikus, de még csak isten hívö se, de szerintem az olyan nök sokkal értékesebbek, akik nem szexelnek házasság elött.
2015. dec. 25. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!