Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem mond ellent az egyenlőség elvének?
Csajok is kapnak épp elég visszautasítást, legfeljebb nem az ismerkedés elején. Felesleges "számháborúzni", hogy a két nem közül kinek van nehezebb dolga.
Más kérdés, hogy a visszautasításhoz tényleg hozzá lehet állni többféleképpen, nem csak úgy, hogy "nem kellettem neki, ezért egy sz.r vagyok".
10-es neked ilyen hozzáállással minek nő, de komolyan?
Amúgy sose estem pofára, miért estem volna? Mert nem kellettem x-nek vagy y-nak? Hát te jó isten nem tetszek minden embernek a földön magambafordulok és pasigyülölő idióta leszek. Aki minden férfira kivetíti a keserűségét, mert azzal aztán tuti bepasizok mi? Hát nem, válat vontam és éltem tovább az életem békében magammal és a világgal, megsúgom ez nem egy alkalom.
Amúgy köpködj nyugodtan amíg te itt győzködöd magad, hogy minden nő felszínes, gonosz stb. Addig én boldog vagyok a párommal továbbta is, nem nekem vagy a többi nőnek ártasz csak magadnak. Hajrá ha ettől nyugszik meg a pici lelked...az amúgy sose fordult meg a fejedben hogyha 100%-os az elutasítási arány akkor nem a víz a hülye?
5-6-os vagyok, és a 10-esre reagálnék.
Egyetértek a 12-es véleményével. Képzeld, én 3 hónapja másztam ki egy hatalmas pofára esésből, 4 éves huzavona után. És én kezdeményeztem. Mert a jelenlegi párom megérdemelte. Fejlődtem annyit ezután a csalódás után, hogy jobban választok párt. Éreztem, hogy ő is vonzódik hozzám, és kezdeményeztem. És bevált. Lehet hogy pofára esek, de lehet hogy nem. Nem tudom, és a legszebb, hogy nem is érdekel. Csak igyekszem mindent jól csinálni, és a lehető legjobb barátnője lenni.
A csalódást nem csalódásként kell felfogni, hanem leckeként, amiből tanulhatsz. Valószínű azért esel mindig pofára, mert még mindig nem tanultál belőle. A sors nem ok nélkül buktat fel... addig teszi, míg nem csinálod másképp a dolgaid. Nézz egy kicsit magadba, mielőtt a nőkre köpködsz. (És igen, szerintem az én csalódásom milliószor nagyobb a te legeslegnagyobb csalódásodnál, és mégis itt vagyok, és tudok hinni, remélni, és boldognak lenni. Nem kis út volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!