Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hova lehet elmenni ismerkedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova lehet elmenni ismerkedni, ahol több a férfi?

Figyelt kérdés

Konkrét helyeket, programokat tudnátok írni?

Nem vagyok valami bulizós, inkább nem járok el sehova, mert csendes vagyok, de így tudom, hogy nincs semmi lehetőségem ismerkedni és szeretnék változtatni :)

2015. máj. 25. 16:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
8.: De a Margitszigeten mit? Csomószor ültem oda ki olvasni, meg tanulni, de sosem történt semmi.
2015. máj. 25. 19:52
 12/18 anonim ***** válasza:
11: Olvasni? Nagyobb sikered lenne, ha mondjuk csak ülnél, és bambulnál ki a fejedből... Olvasó embert sose zavarok meg... Mosolyogni szoktál a számodra szimpatikus egyedekre?
2015. máj. 25. 20:33
 13/18 A kérdező kommentje:

Hat eleg fura lehet ha valaki orakon keresztul csak nez ki a fejebol :)

Nem szoktam mosolyogni, felek, hogy hulyenek tartananak.

2015. máj. 25. 20:45
 14/18 Interferencia ***** válasza:
Kérdező, ne csak várd a sült galambot...
2015. máj. 25. 22:17
 15/18 anonim ***** válasza:
13: Egy olvasó embert megzavarni fura... Félsz, hogy hülyének tartanak? Majd harminc éves korodba fognak hülyének nézni a 25566 macskáddal... Ha akarsz valamit, tegyél is érte. Vannak ilyen feminin újságok, melyekben le van írva hogyan fogj magadnak pasit 8 nap alatt.
2015. máj. 25. 22:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha nem mosolyogsz, akkor hogy jelzed a szimpatikus fiúknak, hogy nyitott lennél az ismerkedésre?
2015. máj. 25. 23:52
 17/18 A kérdező kommentje:
Ha meg mosolygok és én nem vagyok szimpatikus, az a maradék önbizalmam is elvenné.
2015. máj. 26. 08:19
 18/18 anonim ***** válasza:
17: Szóval ismerkedni akarsz, de nem akarsz érte tenni? Nyugi sokszor elfognak utasítani, ezeket a köröket végig kell játszani...
2015. máj. 26. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!