Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hova lehet elmenni ismerkedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova lehet elmenni ismerkedni, ahol több a férfi?

Figyelt kérdés

Konkrét helyeket, programokat tudnátok írni?

Nem vagyok valami bulizós, inkább nem járok el sehova, mert csendes vagyok, de így tudom, hogy nincs semmi lehetőségem ismerkedni és szeretnék változtatni :)

2015. máj. 25. 16:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Gyk.
2015. máj. 25. 16:59
 2/18 anonim ***** válasza:
Melyik városban élsz, vagy melyik esik hozzád a legközelebb?
2015. máj. 25. 16:59
 3/18 anonim ***** válasza:
Minden szórakozóhelyen több a férfi, sajnos :( Ha nem bulizni akarsz, akkor pl. menj el sportolni. Ne konditerembe,inkább olyasmit csinálj ahol csapatban dolgoztok. Pl. harcművészetek, vagy jóga.
2015. máj. 25. 17:00
 4/18 anonim ***** válasza:
Majd mindjárt lecsapnak rád a kemény 40-es "pasik" pár 10-en éves kissráccal az élen :D
2015. máj. 25. 17:00
 5/18 Interferencia ***** válasza:
Bármelyik buliban több a férfi. Az átlagosnál nagyobb koncentrációban találhatók meg a következő helyeken: focimeccs, rockkoncert, BME, internet.
2015. máj. 25. 17:03
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem interneten szeretnék ismerkedni, hanem a valós életben
2015. máj. 25. 17:07
 7/18 anonim ***** válasza:
Mindenhol több a férfi.
2015. máj. 25. 17:32
 8/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha pesti vagy, a Margitszigetet javaslom.
2015. máj. 25. 17:38
 9/18 anonim ***** válasza:
Programtervező informatikus karok, és gépészmérnök :D Garantáltan több a férfi.
2015. máj. 25. 17:41
 10/18 A kérdező kommentje:
Moat mar nem tudok szakot valtani, a programozas sajna barmennyire is erdekesnek tudnik, nem nekem valo :)
2015. máj. 25. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!