Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hazudtam egy srácnak visszautasításképp, hogy lezbikus vagyok, hogyan ne bántsam meg, ha most össze szeretnék jönni egy közös ismerősünkkel?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés az önbizalma, folyton csak kudarcok érték. Nem akartam megbántani, teljese lefagytam, amikor előrukkolt a dologgal... tudom, hogy hülyeség volt, de hirtelen fogalmam sincs miért kiböktem, hogy a nőkhöz vonzódom, bocsi..

A probléma az, hogy most újra egy közegbe kerültünk, van több közös ismerősünk és az egyikőjükkel tetszünk egymásnak, valószínűleg lesz belőle valami.

Nos, hogyan ne bántsam meg a srácot, akit visszautasítottam? Bármi ötlet? Tudom, hogy elcsesztem, de úgy megsajnáltam :/

Ha számít valamit, 20 évesek vagyunk.

2015. máj. 25. 14:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
19 látom egyáltalán nem jött át neked ,hogy mire szerettem volna rámutatni. Remélem a többiek azért értik! 16 voltam
2015. máj. 25. 19:06
 22/28 anonim ***** válasza:
21: Most komolyan miért nem mindegy mivel ráz le téged? Nem kellesz neki és kész... Te igenis lovagolsz rajta... Ha külsőre nem jössz be neki elmész átoperáltatni magad? :F Mi van a belsővel, azon se lehet fél nap alatt változtatni.:( Koptattál már le bárkit is? Az se egy könnyű feladat... Burkoltan megmondani valakinek, hogy taszít a külseje/belsője "udvariasan" nem lehet, egyből levágja, ha nem hülye, és megsértődik... Amúgy aki nem veszi észre, hogy lekoptatták azzal valami baj van.
2015. máj. 25. 20:23
 23/28 anonim ***** válasza:
22. Hogy miért nem mindegy? Hát olvasd el a kérdező kérdését...ez csak 1 példa rá. Nem kellek neki rendben, miért nem mondja a szemembe? Nem lovagolok semmin, én (személyes véleményem) azt szeretem ha a nő megmondja a frankót. Nyilván nem operáltatom át magam de ha több nőtől ugyan azt hallanám pl: "én a vékonyabb srácokat bírom" akkor lefogynék (ez most csak 1 hülye példa volt) Senki nem mondta, hogy fél nap alatt változtatnék a dolgaimon és azt sem mondtam, h tovább próbálkoznék a csajnál. Tényleg éretten állok hozzá és nem sértődnék meg rajta egyáltalán, miért olyan nehéz ezt elhinni? Miért olyan lehetetlen valakit lekoptatni egyenes beszéddel? Azt hiszed ,h kevésbé fáj ha hazugsággal koptatod le? Nem hülye, rá fog jönni és ugyan úgy szar lesz neki sőt még szarabb is csak azt Te már nem látod mert nem fogsz előtte állni.( Itt a példa rá a kérdezőtől) Koptattam le már lányt és döbbenet de képes voltam a szemébe mondani, hogy ne haragudj de én csak barátként tudok rád tekinteni. Nem gondolom, hogy annyira egyértelműen koptatnak le a lányok ,hogy baj lenne ha nem venné észre a srác...
2015. máj. 25. 20:49
 24/28 anonim ***** válasza:
23: Ez a barátnak jó vagy dolog se egyenes bro... Mert a hibáit te se mondtad el neki, miért várod el, hogy mások egyenesek legyenek veled... Ellentmondásos az egész... Miért is lenne szarabb? :( Neked ha nem mondják el mi a baj veled, akkor szr lesz neked? Nem, szimplán nem jössz be neki, és örülj, hogy nem egyenesen koptatnak le.
2015. máj. 25. 21:26
 25/28 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy beleszólok, de ezekben: ">>nem nem csak most komolyabbra fordult egy másik sráccal de sajnálom<< (azóta sincs senkije)" ">>most sok a dolgom de majd egyszer...<< ő nem is mondott nemet csak simán nem válaszol azóta" mégis mi volt az egyenes? Ennek semmi köze a hibák taglalásához, egyszerűen nem volt bennük annyi se, hogy tiszességesen, hazugság nélkül nemet mondjanak.
2015. máj. 25. 21:37
 26/28 anonim ***** válasza:
25: Vélemény, nem beszólás. :) Esetleg tényleg alakult neki a dolog de megakadt, vagy a másik ténylegesen sokat dolgozik? Miért egyenesebb a maradjunk csak barátok, mint a simán közönyös módszerük? Értem a problémáját a srácnak, de ha ezen lovagol továbbra is... Nézze a jó oldalát nem kell egy ilyen emberrel összejönnie, innentől kezdve már csak halottnak a csók ha tovább próbálkozik, és nem lép tovább a történteken. Valaki nem tud nemet mondani, vagy nem akarja a másikat megsérteni, vagy szimplán leseszrja. Engem csak az zavar, hogy úgy tesz mintha le se ejtené, de egyben be is vágja a durcit...
2015. máj. 25. 22:14
 27/28 anonim ***** válasza:
26 Dehogy vágtam be a durcit, az is megírtam, hogy nem nyomulok utána a lányra hanem hagyom, nem is lovagolok rajta hanem keresem a következő kiszemeltet. Mindössze annyit mondok, amit úgy látom nem fogadsz el, hogy ezzel a "nem akarom megsérteni" dologgal ugyan úgy megsérted sőt még jobban is! (A magam nevében beszélek) Azt meg remélem nem vonod kétségbe ,hogy az egyenes beszéd a legtisztább. Amit a 23-as írt abban van igazság tényleg csak annyit mondtam, hogy legyünk barátok oké, kiegyezek azzal ha csak ennyit mond a lány de nem, inkább hazudik mert neki kellemetlen szembesíteni a srácot. Inkább jöjjön rá magától amikor nem írok neki vissza facebookon (tisztelet a kivételnek). A szóban forgó lánynak meg pont az első randink után 1 nappal fordult komolyra valakivel ...azért ne nézzenek madárnak. Akinek sok dolga van mert 3. napja nem ír vissza de látta az üzenetet tudom mit dolgozik ennyire azért nem elfoglalt hiszen folyamat látom ,h online van facebookon!
2015. máj. 25. 22:51
 28/28 anonim ***** válasza:
24-es nem 23-as bocsi. Amúgy ha már írok megint nem látok benne ellentmondást. de nem írom le megint... ha téged nem zavar, hogy nem egyenesek én csak örülök neki mert Te jársz jobban. Utolsó előtti sorban: mert=meg
2015. máj. 25. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!