Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hazudtam egy srácnak visszautasításképp, hogy lezbikus vagyok, hogyan ne bántsam meg, ha most össze szeretnék jönni egy közös ismerősünkkel?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés az önbizalma, folyton csak kudarcok érték. Nem akartam megbántani, teljese lefagytam, amikor előrukkolt a dologgal... tudom, hogy hülyeség volt, de hirtelen fogalmam sincs miért kiböktem, hogy a nőkhöz vonzódom, bocsi..

A probléma az, hogy most újra egy közegbe kerültünk, van több közös ismerősünk és az egyikőjükkel tetszünk egymásnak, valószínűleg lesz belőle valami.

Nos, hogyan ne bántsam meg a srácot, akit visszautasítottam? Bármi ötlet? Tudom, hogy elcsesztem, de úgy megsajnáltam :/

Ha számít valamit, 20 évesek vagyunk.

2015. máj. 25. 14:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
22%
Gerinctelenek? Pont, hogy nem akarta megbántani, csak rosszul jött ki a dolog.
2015. máj. 25. 15:08
 12/28 anonim ***** válasza:
Megbocsáss, de ez mégis hogy jöhetett volna ki jól? Ismerik egymást, csak feltűnik neki, hogy az mintha nem lány lenne ott mellette. A gerinctelenség pedig az, hogy nem mondta meg kereken, hogy nem akar semmit tőle. Ha van egy kis esze, akkor legalább olyan hazugságot talál ki, ami nem derül ki ilyen könnyen, például van valakije.
2015. máj. 25. 15:13
 13/28 anonim ***** válasza:
Ha kereken megmondja, hogy "nem tetszel, öcsém", akkor meg az lenne a baj. Ez a leszbikus szöveg tényleg gáz és ostoba, ezzel egyetértek, de nem úgy tűnik, mintha ezzel meg akarta volna alázni a srácot, épp ellenkezőleg.
2015. máj. 25. 15:21
 14/28 anonim ***** válasza:
81%

De bírom az itteni srácokat, és sajnos az életben is tapasztaltam ezt a megnyilvánulást.

1) Ha őszintén elmondom, hogy nem tetszik és nem akarok tőle semmit.

"Retkes rib@@nc, aki megalázott, földbe döngölt, az önbizalmamat porrá zúzta, flegma pits@"

2) Ha nem akarom megbántani, és valami hazugságot kitalálok, hogy ne fájjon annyira a fiúnak.

Lásd 2-es válaszoló.

"Hazug liba, akiban annyi sincs, hogy elém álljon és őszintén megmondja, hogy nem akar tőlem semmit, csak hülyít"

Érdekes, hogy egyszer volt olyan, hogy elutasítottam egy srácot, de biztattam, hogy ne adja fel, nyugodtan szólítson le nőket és ezen tökre kiakadt. Ezt írta a 2-es válaszoló is. Bezzeg, ha azt mondanám, hogy menj haza, ülj be a sarokba, te szerencsétlen, mert nincs semmi esélyed, akkor ismét az 1)-es pontra adott válaszom lépne érvénybe.

Konkluzió: aki elutasít titeket vagy egy megalázó vagy egy hazug pits@. Köszönjük, fiúk. Néha magatokba is kéne nézni.

Mindkét nem megtehetné, mert tény, hogy a nők is lehetnek aljasok, de nem mindig másokba keressük már a hibát...

2015. máj. 25. 15:39
 15/28 anonim ***** válasza:
Szerintem vicces:D 14nek meg nagy pacsi. Amúgy szegény lányt miért kell bántani? Ha őszinte lett volna, ugyanúgy "megalázza" a srácot...
2015. máj. 25. 15:55
 16/28 anonim ***** válasza:
Én magamból indulok ki és elvárom, h őszinte legyen ebben a lány. Volt olyan, hogy megírtam neki, hogy nagyfiú vagyok nem halok bele ha nemet mond ,"nem nem csak most komolyabbra fordult egy másik sráccal de sajnálom" (azóta sincs senkije). Nemrég egy hasonló sztori "most sok a dolgom de majd egyszer..." ő nem is mondott nemet csak simán nem válaszol azóta. És akkor ne érezzem magam hülyének nézve!? Nem értem ezt én a lányokban komolyan, ha ismeretlen a srác és utána le durváz az nem jó érzés de tudjátok ,hogy csak azért van mert besült és nem kell vele foglalkozni ha olyan srác közelít akit ismertek az meg nem fogja azt mondani rád ,h ribizli csak azért mert nem jött össze neki... Ez az utólagos leoltás pont olyan mintha a neten valaki anyázna, nem kell vele foglalkozni és kész úgyis tök8. viszont ha őszinték vagytok a srácokhoz akkor az ilyen szituk mint amibe a kérdező keverte magát elkerülhetőek lennének. Kérdező szerintem itt az ideje őszintének lenned!
2015. máj. 25. 16:27
 17/28 anonim ***** válasza:
12%
#14 Lehet őszintén, de kíméletesen is elutasítani. Ez az, amire ti lányok nem vagytok képesek.
2015. máj. 25. 16:35
 18/28 anonim ***** válasza:
Igen? És te honnan veszed, hogy én mit mondtam a fiúknak, mikor elutasítottam őket? Kétlem, hogy bármi bántó lett volna a beszédemben, azon kívül, hogy egyenesen elmondom, hogy nem tudok elképzelni kapcsolatot velük.
2015. máj. 25. 16:38
 19/28 anonim ***** válasza:
42%
16: Nagy fiú vagy, mégis problémázol rajta... Na szép...
2015. máj. 25. 16:48
 20/28 A kérdező kommentje:

2es, nem értelek, szerintem nem ettől leszek szemét roh.adék. igen, biztatom azokat, akik nem mernek kezdeményezni, mert bár az embert érik csalódások, próbálkozni kell. attól, hogy én is utasítok vissza srácokat (és engem is utasítottak már vissza) mondjam azt mindenkinek, hogy ne is próbálkozzanak??? milyen agyatlan logika már ez :D

nem a külseje miatt utasítottam el, (bár szerintem az is normális, ha valakit ezért, ha nincs meg a vonzalom, ott lőttek a kapcsolatnak... ki kezdene számára taszító emberrel?)

alapvetően a személyisége volt számomra nem vonzó, nagyon anyuci pici fia stílusú srác, meglehetősen önállótlan. erre még jön a durva önbizalomhiány, ami alapesetben még nem is lenne baj, az ember tud változni.

tudom, hogy nem jól döntöttem (nem ismertük egymást igazán, és más körökben mozogtunk, most kerültünk egy helyre, amire nem számítottam) csak tényleg nagyon megsajnáltam, és nem akartam még lentebb vinni az önbizalmát, és hirtelen ennyit nyögtem ki.

nos, nagyon hasznos választ nem kaptam, de végül is nem tudom miben reménykedtem, az időt nem tudom visszapörgetni :D

2015. máj. 25. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!